Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Wintersfeer Aan Het Meer – 12 november 2017 t/m 28 januari 2018 (elke zondag)

Beachclub Sunrise krijgt ook deze winter weer een ijskoude make-over. Vanaf 12 november tot en met 28 januari gaat Wintersfeer Aan Het Meer 10 zondagen voor je open (m.u.v. Kerst en het Oud & Nieuw weekend). Kom met je gezin, familie of vrienden genieten van knisperende vuurtjes, winterse decoratie, chocolademelk, evenementen voor jong & oud, winterse gerechtjes en uiteraard marshmallows die je zelf mag roosteren!

Contact

Masquerade: Night of Wonders – 31 december 2017

Op zondag 31 december sluiten we 2017 in stijl af tijdens de achtste editie van Masquerade Midnight: Night of Wonders! Beachclub Sunrise zal worden omgetoverd tot een wonderbaarlijke locatie waar een divers programma en een intieme sfeer de nacht zullen vullen. Natuurlijk zal er op het moment suprême weer een prachtige, grote vuurwerk show aanwezig zijn om 2018 perfect te starten. Met een uniek all-inclusive concept biedt Masquerade Midnight een oud & nieuw feest waarin mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden centraal staan. Gezelligheid, feest en een geweldige service staan hoog in het vaandel en garanderen de bezoekers een heerlijk en zorgeloze start van het nieuwe jaar.

Contact