Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Porsche Treffen – 27 mei 2018 Aquabest

Ieder voorjaar vindt het PUUR Porsche Treffen plaats bij Aquabest. Wat begon als een klein initiatief is de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste Porsche event in de Benelux. Dit treffen trekt jaarlijks een kleine 2.000 Porsches, hun eigenaren en andere geïnteresseerden naar dit mooie recreatiepark voor een meeting aan de waterkant. De komende editie vindt plaats op zondag 27 mei 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer info

A Lot Of Fashion Eindhoven – 31 mei 2018 Aquabest

A Lot Of Fashion keert op 31 mei terug naar Beachclub Sunrise en het belooft weer een knaller van een avond te worden. Zoals bekend, staat deze avond volledig in het teken van fashion, beauty, geweldige prijzen, cocktails, bites én muziek. Het entreekaartje is ook gelijk je golden ticket voor de fabulous fashion lottery gehost door niemand minder dan stylist Fred van Leer.

Meer info

Moodboard Workshop – 1 juni 2018 Beachclub Sunrise

Wil je ook een avond gezellig bezig zijn met je interieur en wil je weten wat het effect van kleur en licht zijn?
Wil je ontdekken welke woonstijl nu echt bij jou past?
In deze leuke workshop krijg je te zien en te horen wat licht en kleur voor je interieur betekent en ontdek je welke woonstijl bij je past!

Tijdens de workshop begeleidt Lieke van Nooijtgedacht je tijdens het moodboard maken. Zij geeft je inzichten in welke richting je op zou willen met je interieur.
Op deze manier wordt het veranderen van je huis en het kiezen van de juiste kleuren en meubels gegarandeerd een succes!

Meer informatie

Workshop haarvlechten – 3 juni 2018 Beachclub Sunrise

Superparent organiseert bij Beachclub Sunrise de enorm succesvolle, leuke en leerzame workshop haarvlechten voor vaders en dochters. Patrick van Hoof, oprichter van Superparent, heeft de afgelopen jaar al meer dan 500 vaders (en recent ook mama’s) leren haarvlechten, en is een landelijk succes geworden. De workshops zijn al vele malen in de media geweest zoals bijvoorbeeld bij Paul de Leeuw, Jan Versteegh en het NOS Journaal!

Inmiddels werkt Superparent ook samen als eerste Europeaan met Phil & Emma from Daddy Daughter Hair Factory, waarin zij staan voor betrokken vaderschap en het versterken van de band tussen vader en dochter. Vaderschap is aan het evolueren, en haarverzorging is een taak voor een ouder, niet alleen van mama!
De workshop vindt plaats in twee rondes: 13.00 – 14.30 en 15.30 – 17.00. Meld je snel aan via onderstaande link.

Inschrijven

Goochel Workshop – 24 juni 2018 Beachclub Sunrise

Heb jij altijd al de tips en tricks willen leren van een professionele goochelaar? Let dan op!

Op 24 juni vindt er een echte goochelworkshop plaats bij Beachclub Sunrise. Van 11:00 tot 12:30 zal Bouge Magic hiervoor speciaal aanwezig zijn.

Een workshop goochelen is een leuke en gezellige activiteit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de workshop ga je samen met de goochelaar aan de slag om een eigen truc te leren en deze vervolgens op een professionele manier aan elkaar te presenteren. Na de heldere uitleg kan echt iedereen goochelen. Gegarandeerd een spectaculaire dag!

Deelname bedraagt €15,- p.p. en is mogelijk vanaf 12 jaar.

Inschrijven

Trouwlocatie route – 1 juli 2018 Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 1 juli de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!

Beachbingo – 4 juli 2018 Beachclub Sunrise

Na het succes van de eerste edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 4 juli de 4e editie van de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen!

Graffiti workshop – 8 juli 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 8 juli vindt er bij Beachclub Sunrise weer een super leuke graffiti workshop voor kids plaats. Hierbij krijgen ze van 12:00 tot 14:00 de kans om onder professionele begeleiding van Je Leukste Graffiti een eigen graffiti bord te maken, terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de Beachclub. De prijs voor deelname bedraagt € 25,- per deelnemer, inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.

Aanmelden

Graffiti workshop – 19 augustus 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 19 augustus vindt er bij Beachclub Sunrise weer een super leuke graffiti workshop voor kids plaats. Hierbij krijgen ze van 12:00 tot 14:00 de kans om onder professionele begeleiding van Je Leukste Graffiti een eigen graffiti bord te maken, terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de Beachclub. De prijs voor deelname bedraagt € 25,- per deelnemer, inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.

Aanmelden

Beachbingo – 5 september 2018 Beachclub Sunrise

Na het succes van de eerste edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 5 september de 5e editie van de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen!

 

Trouwlocatie route – 23 september 2018 Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 23 september de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!

Ladies Night – 25 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op donderdag 25 oktober 2018 organiseert Beachclub Sunrise weer opnieuw een gezellige Ladies Night! Het thema van deze editie is ’Fall in love’. Als in oktober de herfst weer is aangebroken mag er weer lekker geshopt worden! Kom gezellig langs en geniet van de vele standjes, de gezelligheid en een hapje & drankje bij Beachclub Sunrise!

Good to know: entree is gratis en de avond duurt van 19:00 tot 22:00.

Trouwspiratie – 28 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 28 oktober 2018 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen.
Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info

Trouwlocatie route – 25 november Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 25 november de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!