Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Bubbelbal (kids) – 26 mei 2017

Op 26 mei komt Bubbelbal naar Beachclub Sunrise! Tussen 14:00 en 16:00 kunnen de kids zich heerlijk uitleven met deze leuke ballen op het strand van Aquabest waarmee je altijd zacht terecht komt!  Door de vele botsingen die je onderling maakt staat BubbelBal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten!

Bubbelbal is aanwezig tussen 14:00 en 16:00 bij Beachclub Sunrise aan het strand! Meedoen aan deze leuke activiteit is geschikt voor kids vanaf 5 à 6 jaar, de kosten hiervoor bedragen €10,-!

Alvast een plekje reserveren? Stuur dan eventjes een mailtje naar: info@bubbelbal.nl.

Styletoday: A Lot Of Fashion On Tour – 1 juni 2017

It’s PARTY time! Na de aftrap van A Lot Of Fashion On Tour in Amsterdam, organiseren we op 1 juni ons feestje in Beachclub Sunrise (Aquabest, Eindhoven). Deze avond staat volledig in het teken van geweldige prijzen, cocktails, bites én muziek.

Aanmelden

Fotografie workshop – 2 juni 2017

Op vrijdag 2 juni geeft EYE Fotografie van 19.00u tot 22.00u een fotografie workshop bij Beachclub Sunrise. Maak je mooie foto’s? Of zijn er toch veel bij waaraan iets ontbrak, die te licht of te donker waren, bewogen of te geel of te blauw? Dat is jammer en onnodig, want hoe goed ken jij je camera, weet je wat je allemaal kunt instellen en waarvoor het dient? Als je vertrouwd bent met je camera leg je een goede basis om beter te gaan fotograferen. Dus meld je aan voor deze fotografie workshop voor beginners, ontdek jouw talent en gebruik meer functies van je digitale camera.

Info & aanmelden

Salsaworkshop – 14 juni 2017

Wil jij ook vast opwarmen voor Breeze Festival? Kom dan naar de Salsa workshop op woensdag 14 juni bij Beachclub Sunrise. Tijdens deze workshop leer je de basisstappen van de Salsa die je kunt showen op Breeze Festival. Bereid jezelf dus voor om je ‘danceskills’ flink te verbeteren voor de zomer!

De Salsa workshop (Bachata, Kizomba) wordt mogelijk gemaakt door Salsa Breeze en Salsa Sensation Dansschool. De workshop vindt plaats op woensdag 14 juni van 19:00 – 21:15 uur (inclusief een kwartier pauze) en kost € 20,- p.p.

Meer info

Vaderdag – 18 juni 2017

Op zoek naar een leuke invulling van Vaderdag? Kom het vieren bij Beachclub Sunrise! Onze Beachclub staat zondag 18 juni in het teken van een echte mannen dag met de enige echte ‘Stoere Papa Burger’, koud bier en lekkere muziek. De Stoere Papa Burger heeft maar liefst 400 gram vlees en kost maar € 12,50. Samen met familie of vrienden kan er gezellig gebarbecued en geborreld worden in het restaurant. Wil je meer info of reserveren? Dat kan door te bellen naar 0499-370349, een mailtje te sturen naar info@beachclubsunrise.nl óf het contact formulier in te vullen.

Contact

Breeze Festival – 25 juni 2017

Zondag 25 juni van 13:00 tot 23:00 uur verandert Aquabest bij Eindhoven in de ultieme Latinbestemming tijdens een gloednieuwe zomerse editie van Breeze Festival! First Vision en Salsa Sensation slaan ook in 2017 weer de handen ineen om een klein stukje Cariben naar Nederlandse bodem te brengen. Een combinatie van tropische cocktails, overheerlijke gerechten en de meest dansbare muziek zorgt ervoor dat iedereen in de ultieme summervibe komt.

Meer informatie

Beachbingo – 3 juli 2017

Op maandag 3 juli kan je terecht bij Beachclub Sunrise voor de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen!

Bij elke drankje dat je bestelt krijg je gratis een bingokaart en speel je dus direct mee voor de volgende ronde! Met 5 rondes maak je dus superveel kans op een leuke prijs.

Meer informatie

Graffiti workshop – 23 juli 2017

Papa’s en mama’s let op! Op zondag 23 juli vindt er een gave graffiti workshop voor kids plaatst bij Beachclub Sunrise van 15:00 tot ongeveer 17:00. Hierbij krijgen de kids de kans om onder professionele begeleiding van @jeleukstegraffiti een eigen graffiti bord te maken terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de beachclub.
De prijs is € 25,- per deelnemer inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.
Bij meer dan 25 aanmeldingen zal er van 12:30-14:30 een 2e workshop plaatsvinden!
Een Graffiti workshop  is leuk voor iedere leeftijd! Kids leren hierbij op een duidelijke en eenvoudige wijze een mooi graffiti kunstwerk maken die uiteraard mee naar huis genomen mag worden! Kom op 23 juli gezellig genieten van een creatieve dag aan het water van Aquabest!

Meer informatie & deelnemen

Aquabiza Market – 30 juli 2017

Op zondag 30 juli 2017 staat Beachclub Sunrise helemaal in het teken van de kleurrijke Aquabiza Market! Met meer dan 80 shops buiten belooft het een super market te worden! Er wordt ook gezorgd voor genoeg kindervermaak.

Entree is gratis! Beachclub Sunrise heeft voor deze editie de handen ineen geslagen met Mellss Events. Bekijk snel het officiële Facebook evenement voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van alle standhouders, acties & meer!

Aanmelden

DJ workshop – 17 september 2017

Op zondag 17 september 2017 kunnen wel 50 kinderen tegelijk de geheimen van het DJ’en leren. De djproducer.school geeft namelijk een echte dj-workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Er staan 2 workshops gepland. Alle kinderen krijgen de beschikking over een eigen dj-set. Ze gaan zelf aan de slag met de knoppen van de dj-set. Ze leren naast mixen en beatmatchen ook scratchen en andere tricks. Wat doet een DJ nu eigenlijk? Hoe tel je de maat? Hoe krijg ik iedereen aan het dansen? Ze leren het allemaal. Na afloop vindt er nog een kleine after-party plaats om het feest compleet te maken.

Meer informatie