Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Ladiesnight – 26 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober organiseert Beachclub Sunrise weer opnieuw een gezellige Ladies Night! Het thema van deze editie is ’Fall in love’. Als in oktober de herfst weer is aangebroken mag er weer lekker geshopt worden! Kom gezellig langs en geniet van de vele standjes, de gezelligheid en een hapje & drankje bij Beachclub Sunrise! Good to know: entree is gratis en de avond duurt van 19:00 tot 22:00. Vergeet niet te reserveren voor Tafeltje Vol! Reserveer nu voor €25 p.p. inclusief 1 welkomstdrankje en 1 consumptiebon via info@beachclubsunrise.nl of door te bellen naar 0499-370349. Reserveren kan vanaf 18:00 uur! Let op; De keuken serveert deze avond alleen het Tafeltje Vol. Wij werken uitsluitend met reserveringen.

Meer informatie

Event trouwspiratie – 29 oktober 2017

Op zondag 29 oktober 2017 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Contact

Zhivago & Hollywood Revival – 11 november 2017

Dé gelegenheid om die onvergetelijke discotijd van toen opnieuw te beleven. Herinner je nog de legendarische zondagmiddagen in Zhivago? Het wekelijkse moment waar van 14.00 – 18.00 uur aan één stuk door Amerikaanse import platen werden gedraaid? Die traditie werd later, in 1978, voortgezet in Hollywood. Krijg je al de kriebels om je mooiste momenten uit de discoperiode opnieuw te beleven? Dan hebben wij goed nieuws! Op 11 november komt Zhivago namelijk naar Beachclub Sunrise! Houd onze website en social media in de gaten, binnenkort komt hier meer informatie op.

Contact