Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Kizomba Workshop – 18 juli 2017

Tijd om je moves te verbeteren! Op dinsdag 18 juli vindt er een Kizomba workshop plaats bij Beachclub Sunrise. Tijdens deze workshops leer je de basisstappen van de Kizomba en kun je jezelf heerlijk uitleven op de lekkerste muziek. Bereid jezelf dus voor om je ‘danceskills’ flink te verbeteren voor de zomer!

De Salsa workshops worden mogelijk gemaakt door Salsa Breeze en Salsa Sensation Dansschool. De workshop vindt plaats op dinsdag 18 juli van 19:00 – 21:15 uur (inclusief een kwartier pauze). Deelname aan een workshop kost € 20,- p.p.

Meer informatie & deelnemen

Graffiti workshop – 23 juli 2017

Papa’s en mama’s let op! Op zondag 23 juli vindt er een gave graffiti workshop voor kids plaatst bij Beachclub Sunrise van 15:00 tot ongeveer 17:00. Hierbij krijgen de kids de kans om onder professionele begeleiding van @jeleukstegraffiti een eigen graffiti bord te maken terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de beachclub. De prijs is € 25,- per deelnemer inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding. Bij meer dan 25 aanmeldingen zal er van 12:30-14:30 een 2e workshop plaatsvinden! Een Graffiti workshop  is leuk voor iedere leeftijd! Kids leren hierbij op een duidelijke en eenvoudige wijze een mooi graffiti kunstwerk maken die uiteraard mee naar huis genomen mag worden! Kom op 23 juli gezellig genieten van een creatieve dag aan het water van Aquabest!

Meer informatie & deelnemen

Aquabiza Market – 30 juli 2017

Op zondag 30 juli 2017 staat Beachclub Sunrise helemaal in het teken van de kleurrijke Aquabiza Market! Met veel verschillende shops belooft het een super market te worden! Er wordt ook gezorgd voor genoeg kindervermaak. Entree is gratis! Beachclub Sunrise heeft voor deze editie de handen ineen geslagen met Mellss Events. Bekijk snel het officiële Facebook evenement voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van alle standhouders, acties & meer!

Aanmelden

DJ workshop – 17 september 2017

Wil jij ook DJ worden? Kom naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best. Tijdens deze te gekke DJ workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar leer jij de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Je leert het allemaal!

De workshop wordt in twee rondes gegeven; 12-14 uur en 15-17uur 

Meer informatie en aanmelden

Ladiesnight – 26 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober organiseert Beachclub Sunrise weer opnieuw een gezellige Ladies Night! Het thema van deze editie is ’Fall in love’. Als in oktober de herfst weer is aangebroken mag er weer lekker geshopt worden! Kom gezellig langs en geniet van de vele standjes, de gezelligheid en een hapje & drankje bij Beachclub Sunrise!
Good to know: entree is gratis en de avond duurt van 19:00 tot 22:00.

Meer informatie

Event trouwspiratie – 29 oktober 2017

Op zondag 29 oktober 2017 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur. 

Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Contact