Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Graffiti workshop voor kids – 9 september 2017

Nadat de vorige editie een groot succes was vindt er op zaterdag 9 september van 12:00 tot 14:00 een tweede editie van de graffiti workshop bij Beachclub Sunrise plaats! Hierbij krijgen de kids opnieuw de kans om onder professionele begeleiding van @jeleukstegraffiti een eigen graffiti bord te maken terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de beachclub. De prijs is € 25,- per deelnemer inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.
 De workshop is geschikt voor kids van alle leeftijden, uiteraard dienen zij wel zelfstandig deel te kunnen nemen. Het gemaakte kunstwerk mag uiteraard mee naar huis genomen worden. Geef je kids dus snel op!

Aanmelden

Beachbingo – 13 september 2017

Na het succes van de eerste editie organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 13 september de tweede editie van de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen! Bij elke drankje dat je bestelt krijg je gratis een bingokaart en speel je dus direct mee voor de volgende ronde! Met 5 rondes maak je dus superveel kans op een leuke prijs.

Aanmelden

DJ workshop – 17 september 2017

Wil jij ook DJ worden? Kom naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best. Tijdens deze te gekke DJ workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar leer jij de basic skills van het dj’en. Je gaat scratchen, mixen en beatmatchen. Wat betekenen alle knoppen? Hoe tel ik de maat? Hoe mix ik twee nummers in elkaar? Je leert het allemaal! De workshop wordt in twee rondes gegeven; 12-14 uur en 15-17uur 

Meer informatie en aanmelden

Cocktailworkshop – 28 september 2017

Op 28 september geeft Shake & Serve een cocktailworkshop bij Beachclub Sunrise. Met een aantal basistechnieken, de juiste ingrediënten en lekkere recepten serveert u in no time de heerlijkste cocktails. Tijdens een 1,5 uur durende cocktailworkshop brengt Shake and Serve u de basisbeginselen van het cocktailvak bij.

We nemen u mee terug naar de oorsprong van de cocktail, u maakt kennis met een aantal cocktailtechnieken en de kunst van het cocktailshaken. Daarna gaat u zelf aan de slag. Onder professionele begeleiding bereidt en garneert u zelf twee heerlijke cocktails. Om vervolgens volop te genieten van uw eigen creaties.
De workshop wordt gegeven van 20.00 – 21.30 (er worden 2 cocktails per persoon gemaakt)

Aanmelden

Ladiesnight – 26 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober organiseert Beachclub Sunrise weer opnieuw een gezellige Ladies Night! Het thema van deze editie is ’Fall in love’. Als in oktober de herfst weer is aangebroken mag er weer lekker geshopt worden! Kom gezellig langs en geniet van de vele standjes, de gezelligheid en een hapje & drankje bij Beachclub Sunrise! Good to know: entree is gratis en de avond duurt van 19:00 tot 22:00. Vergeet niet te reserveren voor Tafeltje Vol! Reserveer nu voor €25 p.p. inclusief 1 welkomstdrankje en 1 consumptiebon via info@beachclubsunrise.nl of door te bellen naar 0499-370349. Reserveren kan vanaf 18:00 uur! Let op; De keuken serveert deze avond alleen het Tafeltje Vol. Wij werken uitsluitend met reserveringen.

Meer informatie

Event trouwspiratie – 29 oktober 2017

Op zondag 29 oktober 2017 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Contact

Zhivago & Hollywood Revival – 11 november 2017

Dé gelegenheid om die onvergetelijke discotijd van toen opnieuw te beleven. Herinner je nog de legendarische zondagmiddagen in Zhivago? Het wekelijkse moment waar van 14.00 – 18.00 uur aan één stuk door Amerikaanse import platen werden gedraaid? Die traditie werd later, in 1978, voortgezet in Hollywood. Krijg je al de kriebels om je mooiste momenten uit de discoperiode opnieuw te beleven? Dan hebben wij goed nieuws! Op 11 november komt Zhivago namelijk naar Beachclub Sunrise! Houd onze website en social media in de gaten, binnenkort komt hier meer informatie op.

Contact