Restaurant Beachclub Sunrise

Het strandseizoen is ten einde. Ons restaurant is tijdelijk gesloten. Maar niet getreurd! Beachclub Sunrise gaat zich opmaken voor het winterseizoen. Meer informatie hierover volgt snel.

 

Restaurant

Ons restaurant is vanwege de winterperiode tijdelijk gesloten. We zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen op de winter. Meer informatie hierover volgt snel.

 

Kids

Schijnt het zonnetje en heeft u zin om erop uit te trekken met de kids? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin! Terwijl de kids zich vermaken geniet u van een hapje en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise. Daarnaast is het iedere woensdagmiddag ’Kids-middag’. Een gezellige middag waarbij er gespeeld kan worden in de speeltuin! Valt het weer helaas tegen? Geen probleem! Wij beschikken ook over een leuke kinderhoek waardoor kinderen zich ook met slecht weer goed kunnen vermaken.

Let op! Aangezien het restaurant van Beachclub Sunrise momenteel gesloten is, is de speeltuin ook niet beschikbaar.

 

Beste zoetwaterpaviljoen 2017

Beachclub Sunrise is verkozen tot beste zoetwaterpaviljoen van dit jaar door Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met Strand Nederland.

In 2015 won Beachclub Sunrise ook al deze mooie prijs!

Bekijk de hele beoordeling via deze link

 

BBQ Corner

Zin om te BBQen, maar geen zin in het halen van boodschappen,
voorbereidingen en afwas?

Boek een geheel verzorgde BBQ bij Beachclub Sunrise.
We beschikken over een BBQ corner op ons terras,
waar u samen kunt genieten van heerlijke items.

U kunt deze corner alleen boeken in de zomermaanden.
De BBQ corner is in de wintermaanden niet geopend.


De corner is dé ideale plek om met een groep van 8 tot 25 personen te genieten van een heerlijke BBQ op een passende locatie. 

Het is mogelijk om hier te genieten van onze BBQ suggestie A of B.
(let op; de BBQ is zonder kok, tenzij u deze een tegen meerprijs bij boekt)