Evenementen

Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Pasen – 16 april 2017

Op eerste paasdag, zondag 16 april, organiseert Beachclub Sunrise een overheerlijke paasbrunch en paasdiner!
Met uitzicht op het water van Aquabest genieten van een heerlijke buffet terwijl de kinderen voldoende vermaak hebben?
Wij verzorgen het buffet voor €22,50 (volwassenen) en €10,00 (kinderen tot 12 jaar), exclusief drankjes.

Het ontvangst is tussen 12.00 en 12.30 of 16:30 en 17:00 uur,
waarna jullie kunnen gaan genieten van een heerlijk paasbuffet. Daarna kan er nog gezellig na geborreld worden. Meer informatie of alvast reserveren? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0499-370349, vul het contact formulier in óf stuur een mailtje naar info@beachclubsunrise.nl.

Contact

Fotografieworkshop – 21 april 2017

Op vrijdag 21 april geeft EYE Fotografie een fotografieworkshop bij Beachclub Sunrise. In de prachtige ruimte Sunset heb je de gelegenheid om te oefenen met je camera. De workshop voor beginners heet “Leer je camera kennen” en vindt plaats op vrijdag 21 april van 19.00u tot 22.00u. Alle info en aanmelden gaat via onderstaande ’aanmeld’-button. Doe je ook mee? Zo ga je straks goed voorbereid op vakantie!

Aanmelden

Beauty Time workshop – 30 april 2017

Zondag 30 april vindt er een leuke workshop voor kinderen plaats bij Beachclub Sunrise. Studio Blom zorgt er deze dag voor dat alle kids super mooi worden opgemaakt met glitter make-up. Daarnaast krijgen zij binnen een paar minuten een geweldig kapsel door de speciale techniek van Studio Blom waarbij gewerkt wordt met een hair-compressor. Terwijl de kinderen plezier hebben tijdens de workshop, ontspannen de ouders bij de beachclub met bijvoorbeeld een lekker kopje koffie. Aan het einde van deze 1 uur durende workshop laten alle kinderen de metamorfose zien op een echte catwalk en bestaat er de mogelijkheid om zelf leuke foto’s te maken! Met de unieke make-up en haarstyling van Studio Blom levert dit gegarandeerd leuke beelden op!

Kom op 30 april dus zeker even langs voor een gezellige dag aan het water van Aquabest! Alvast een plekje reserveren? Stuur dan een mailtje naar info@studioblom.nl!

Contact

Ladies Night – 11 mei 2017

Op donderdag 11 mei 2017 wordt er weer een Ladies Night georganiseerd, dit keer met het thema ’Spring Party’! Deze avond kunnen jullie genieten van leuke stands en workshops! De avond duurt van 19.00u tot 22.00u. Goed om te weten: de entree en parkeren is gratis!

Wil jij samen met je moeder, zus, collega’s of vriendinnen tijdens de Ladies Night op 11 mei ook genieten van een verassingsmenu met heerlijke gerechtjes? Reserveer dan nu een ‘Tafeltje Vol’ inclusief 2 consumptiebonnen voor €25,00 p.p. via info@beachclubsunrise.nl of door te bellen naar 0499-370349. Reserveren is mogelijk vanaf 18.00u!

Meer informatie

Photography Meetup – 13 mei 2017

Op zaterdag 13 mei zal er bij Beachclub Sunrise van 10.00u tot 13.00u een Photography Meetup plaatsvinden, welke wordt georganiseerd door Fotografie Cursus Eindhoven. Passie voor fotografie? Kom dan zeker naar deze meetup waarin professioneel fotograaf Ektor Tsolodimos uitlegt wat een goede foto maakt. Denk hierbij aan compositie, licht en andere concrete en bruikbare tips. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen en andere fotografen te ontmoeten. Deze meetup is bedoeld voor beginners tot meer gevorderden fotografen. Uiteraard is er na de meetup de gelegenheid om te genieten van een heerlijk hapje en drankje in het restaurant. Alle informatie en aanmelden via onderstaande ’aanmeld’-button.

Aanmelden

Moederdag – 14 mei 2017

Op zondag 14 mei is het zover! Kom het vieren bij Beachclub Sunrise! Wij zorgen ervoor dat mama in het zonnetje wordt gezet. Schuif aan in het restaurant voor een heerlijke 2 uur durende High Tea met onbeperkt thee. Deze high tea is ideaal als cadeau en zeer geschikt voor het hele gezin. Jong en oud! Uiteraard denken wij ook aan de kids en is er entertainment aanwezig! Uiteraard ontvangen de mama’s ook een leuk presentje van ons! Het arrangement kost €19,50 voor iedereen van 12 jaar en ouder. Voor de kids onder 12 jaar is het €10,00. Reserveren kan via telefoon (0499 370 349), info@beachclubsunrise.nl of het contact formulier.

Contact

Styletoday: A Lot Of Fashion On Tour – 1 juni 2017

It’s PARTY time! Na de aftrap van A Lot Of Fashion On Tour in Amsterdam, organiseren we op 1 juni ons feestje in Beachclub Sunrise (Aquabest, Eindhoven). Deze avond staat volledig in het teken van geweldige prijzen, cocktails, bites én muziek.

Aanmelden

Vaderdag – 18 juni 2017

Op zoek naar een leuke invulling van Vaderdag? Kom het vieren bij Beachclub Sunrise! Onze Beachclub staat zondag 18 juni in het teken van een echte mannen dag met de enige echte ‘Stoere Papa Burger’, koud bier en lekkere muziek. De Stoere Papa Burger heeft maar liefst 400 gram vlees en kost maar € 12,50. Samen met familie of vrienden kan er gezellig gebarbecued en geborreld worden in het restaurant. Wil je meer info of reserveren? Dat kan door te bellen naar 0499-370349, een mailtje te sturen naar info@beachclubsunrise.nl óf het contact formulier in te vullen.

Contact

Graffiti workshop – 23 juli 2017

Papa’s en mama’s let op! Op zondag 23 juli vindt er een gave graffiti workshop voor kids plaatst bij Beachclub Sunrise van 15:00 tot ongeveer 17:00. Hierbij krijgen de kids de kans om onder professionele begeleiding van @jeleukstegraffiti een eigen graffiti bord te maken terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de beachclub.
De prijs is € 25,- per deelnemer inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.
Bij meer dan 25 aanmeldingen zal er van 12:30-14:30 een 2e workshop plaatsvinden!
Een Graffiti workshop  is leuk voor iedere leeftijd! Kids leren hierbij op een duidelijke en eenvoudige wijze een mooi graffiti kunstwerk maken die uiteraard mee naar huis genomen mag worden! Kom op 23 juli gezellig genieten van een creatieve dag aan het water van Aquabest!

Meer informatie & deelnemen

Aquabiza Market – 30 juli 2017

Op zondag 30 juli 2017 staat Beachclub Sunrise helemaal in het teken van de kleurrijke Aquabiza Market! Met meer dan 80 shops buiten belooft het een super market te worden! Er wordt ook gezorgd voor genoeg kindervermaak.

Entree is gratis! Beachclub Sunrise heeft voor deze editie de handen ineen geslagen met Mellss Events. Bekijk snel het officiële Facebook evenement voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van alle standhouders, acties & meer!

Aanmelden