Kinderactiviteiten bij Beachclub Sunrise

Schijnt het zonnetje en heeft u zin om erop uit te trekken met de kids? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin! Terwijl de kids zich vermaken geniet u van een hapje en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise.

Daarnaast is het in het zomerseizoen iedere woensdagmiddag ’Kids-middag’. Een gezellige middag waarbij er gespeeld kan worden in de speeltuin! Valt het weer helaas tegen? Geen probleem! Wij beschikken ook over een leuke kinderhoek waardoor kinderen zich ook met slecht weer goed kunnen vermaken. Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de Kids-middagen in 2018.

Aangezien ons restaurant tijdelijk gesloten is, is de speeltuin momenteel ook niet in gebruik.

Snackplateau

Hebben de kinderen na al het spelen zin in wat lekkers? Dat kan! Speciaal voor de kids bieden wij een snackplateau met (groente)frietjes, ranja en een verrassing. Dat wordt gegarandeerd een middagje genieten voor iedereen!

Het snackplateau voor kinderen is alleen op woensdagmiddag mogelijk.

Kinderworkshops

Ook bieden wij tijdens het zomerseizoen diverse leuke kinderworkshops aan. Hierbij zijn de kids lekker actief bezig terwijl u bij onze Beachclub heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht van Aquabest. Houd onze agenda daarom goed in de gaten voor de leukste kinderworkshops!

Wij zien u en uw kids graag tijdens ons zomerseizoen om gezamenlijk een geweldige dag bij onze unieke locatie te beleven! Bekijk voor meer informatie over leuke kinderactiviteiten bij onze locatie zeker de onderstaande websites.

DJ workshopMamyloeGo-KidsGraffiti workshopBubbelBal (kids)