Kinderactiviteiten bij Beachclub Sunrise

Een lekker dagje genieten in het winterse zonnetje, bij knisperende vuurkorven en sneeuwvlokken die het een extra winters gevoel geven. Dat kan bij Beachclub Sunrise: dé ideale plek om met kinderen erop uit te trekken. Ze kunnen buiten klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin. Is het toch iets te koud? Dan kunnen ze zich lekker warm binnen vermaken in de kidshoek. Ondertussen kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje op het luxe, winterse terras van Wintersfeer Aan Het Meer bij Beachclub Sunrise.

Snackplateau

Hebben de kinderen na al het spelen zin in wat lekkers? Dat kan! Speciaal voor de kids bieden wij een snackplateau met (groente)frietjes, ranja en een verrassing. Dat wordt gegarandeerd een middagje genieten voor iedereen!

Het snackplateau voor kinderen is in de wintermaanden helaas niet te bestellen.

Kinderworkshops

Ook bieden wij tijdens het zomerseizoen diverse leuke kinderworkshops aan. Hierbij zijn de kids lekker actief bezig terwijl u bij onze Beachclub heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht van Aquabest. Houd onze agenda daarom goed in de gaten voor de leukste kinderworkshops!

Wij zien u en uw kids graag tijdens ons zomerseizoen om gezamenlijk een geweldige dag bij onze unieke locatie te beleven! Bekijk voor meer informatie over leuke kinderactiviteiten bij onze locatie zeker de onderstaande websites.

DJ workshop