Moederdag bij Beachclub Sunrise

Zondag 13 mei is het Moederdag! Weet jij nog niet hoe jij je moeder op een originele manier in het zonnetje gaat zetten? Kom dan samen op Moederdag naar Beachclub Sunrise. Wij zorgen ervoor dat jouw moeder een onvergetelijke dag beleeft met een heerlijk 2 uur durende High Tea dat geschikt is voor het hele gezin. Uiteraard ontvangen de mama’s ook een leuk presentje van ons!

De kosten van het arrangement zijn € 22,50, dit is inclusief thee gedurende twee uur. Voor de kids onder de 12 jaar hebben wij een mooi kinderprijsje € 11,25 inclusief ranja (twee uur). 

Beniewd naar wat er allemaal op het menu staat? Gedurende de 2 uur durende High Tea presenteren wij in 3-gangen etagères met smakelijke gerechten. Wat kan je verwachten? Bekijk de gerechten snel hieronder.

Reserveren

High Tea Menu

Hartig

Finger-sandwiches rosbief en sjalottencrème

Finger-sandwiches tonijnsalade met citroen

Wraphapjes met gerookte zalm, roomkaas en komkommer

Bruschetta ossenhaas met schwarrelei en truffel

Warm

Australian meat pies met gekruid gehakt en kerveldip

Mini Quiche met groene kruigen

Mini worstenbroodjes

Zoet

Assortiment soesjes

Fudge, macarons en mini muffins

Mini gebakjes met geslagen room

Reserveren

Wilt u meer informatie over moederdag bij Beachclub Sunrise of een tafeltje reserveren? Neem dan snel contact met ons op via onderstaand contactformulier en ontvang binnen 2 werkdagen reactie op uw bericht.

Liever telefonisch reserveren? Geen probleem! Wij zijn op werkdagen tussen 9 en 5 te bereiken op telefoonnummer 0499-370349.

Naam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Tijd (verplicht)

Aantal personen (verplicht)

Eventuele opmerkingen