Wintersfeer aan het meer

Beachclub Sunrise krijgt deze winter een ijskoude make-over. Vanaf zaterdag 12 november gaat Beachclub Sunrise tien weekenden open om volledig in wintersferen te kunnen genieten van dit prachtige seizoen. Knisperende vuurtjes, winterse decoratie, een lekker kopje chocolademelk op het terras, heerlijke Hollandse tapas gerechten in het restaurant of samen met de kids genieten van de leuke activiteiten. Beachclub Sunrise is deze winter een toevluchtsoord voor alle winterliefhebbers. 

Op zoek naar een winterse locatie? Bekijk onze Feestlocatie!

Bekijk ons Wintermenu! Bekijk menu

Onze winter evenementen Bekijk de evenementen!

Uw bedrijfsfeest in wintersferen?

Het team van Beachclub Sunrise helpt u graag om uw zakelijke evenement
tot een waar winters succes te maken. Meer informatie? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan.
Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op!

Wat is er te doen?

De wintermaanden zijn misschien wel de meest sfeervolle maanden van het jaar. Vanaf zaterdag 12 november tot en met zondag 29 januari, tussen 14:00 en 20:00, komen elk weekend, met uitzondering van het kerst en oud & nieuw weekend, alle winterse hoogtepunten samen in een sfeervolle opstelling. Zaterdag 12 november wordt de aftrap van de winter bij Beachclub Sunrise groots gevierd. Naast vele aanwezige spelletjes als ‘spijkerslaan’ en een ‘snowboard-rodeo’ maken de bezoekers dit weekend ook kans op het winnen van leuke prijzen. Om de dag helemaal goed te eindigen kan er aangeschoven worden aan tafel op het terras of in het restaurant om de meest lekkere winterse gerechten te proeven. De chef-koks van Beachclub Sunrise hebben een smakelijk Hollands tapas menu samengesteld waardoor er naast een drankje ook genoten kan worden van een verrukkelijk hapje. Van een vers erwtensoepje met katenspek tot boerenkool met gehaktballetjes in jus, of van een gemarineerde eendenborst met uiencompote tot een wafel met slagroom en karamel. De keuken serveert de verse gerechten in tapas vorm, zodat er van alle gerechten gezamenlijk gesmuld kan worden.

Contact

Wilt u een offerte aanvragen, heeft u een vraag of een opmerking …


Stuur ons een bericht
Dit contactformulier wordt niet gelezen in het weekend, voor vragen met betrekking tot restaurantreserveringen kun je contact opnemen via 0499-376187.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief! Inschrijven