Themafeesten

Een stijlvol gemaskerd bal, een te gek Après ski-feest of een swingend BBQ tuinfeest. Als u op zoek bent naar een uniek themafeest voor u en uw collega’s, dan bent u bij Beachclub Sunrise aan het juiste adres. Een uniek themafeest met DJ, welkomstdrankjes, een onbeperkt drankenassortiment en een smakelijk koud en warm buffet volledig in stijl van het gewenste thema. Met zo’n origineel personeelsfeest verrast u uw collega’s zeker!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Themafeesten: een origineel personeelsfeest!

Uw personeel heeft lang uitgekeken naar een groot feest. Na al die inspanningen van de laatste tijd hebben zij dit ook meer dan verdiend! Wilt u uw personeel het bedrijfsfeest geven dat ze verdienen? Neem dan contact op met Beachclub Sunrise voor een uniek themafeest. Niets is ons te gek! Wanneer u nog geen inspiratie heeft voor een geschikt thema, denken wij graag met u mee. Wat dacht u van een Full Moon Party, Beach Party, Dress-up Party, Après-Ski Party of een Back To The 80’s / 90’s Party!

De beachclub beschikt over drie zalen: Zaal Sunrise, Zaal Sunset en Zaal Bruisend. In zaal Sunrise kunnen 150 tot 450 mensen terecht, daarbij is deze zaal erg sfeervol door het mooie uitzicht over het water. Zaal Sunset heeft Oosterse invloeden en hier kunnen maximaal 150 personen een feestje bouwen. Zo ook Zaal Bruisend, welke met haar witte interieur en veranda zorgt voor een betoverende sfeer. Uiteraard moet u ook voor een schitterende buitenfeestlocatie bij Sunrise Beachclub zijn. De Buddha Lounge en het Ponton zijn zeer geschikt voor kleinere en intiemere feestjes! Een themafeest is maatwerk. Daarom stellen wij aan de hand van uw wensen een optimale invulling van uw bedrijfsfeest samen. Maak online alvast een afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om mogelijkheden en inspirerende ideeën te bespreken.

Vraag nu een offerte aan