Zaal huren

Wilt u een unieke locatie huren om uw evenement nét dat beetje extra te geven? Voor de perfecte verzorging kunt u vertrouwen op de expertise van Beachclub Sunrise. Onze locaties beschikken over diverse technische faciliteiten, zoals: tv  schermen, beamer, geluidsinstallatie et cetera. Maar wij bieden méér dan alleen een  perfecte locatie: niets is teveel gevraagd om uw event tot een waar succes te maken.  Wij staan met genoegen tot uw dienst!

Vraag welke zaal het beste bij u past!Zaalcapaciteit
Zaal Sunrise

De grootste ruimte van Beachclub Sunrise is de gelijknamige Zaal Sunrise. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Deze zaal is ideaal voor grote gezelschappen, aangezien de zaal ruimte biedt voor 450 personen.

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een bedrijfspresentatie. Door de Oosterse sferen waant u zich in een andere wereld. In de loungebanken kunt u rustig genieten van een presentatie. Daarnaast is er een afgeschermd buitenterras waarbij u uitkijkt over het water. De zaal is te boeken voor gezelschappen tot 150 personen.

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt uw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet u van een hapje en een drankje. Net zoals Zaal Sunset is deze zaal beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

Buddha Lounge

Vlakbij het water en omgeven door riet is de Buddha Lounge dé plek voor een intieme borrel of barbecue. Zijn de weersvoorspellingen minder gunstig? De Buddha Lounge is overdekt en is af te sluiten met doorzichtig zeil, op die manier kunt u het wonderlijke uitzicht behouden. In de Buddha Lounge kunnen maar liefst 80 gasten worden ontvangen.

Ponton

Wat de naam al zegt, een drijvend terras geschikt voor een fijne zomeravond. Hier kunnen tot 80 personen terecht voor een borrel of feestje. Op de Ponton staat een bar, voorzien van lantaarns en kussens in allerlei kleuren. Het is wellicht de meest originele locatie die u tot nu toe heeft gezien voor een borrel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen