Beachclub Sunrise

Bij Beachclub Sunrise kunt u terecht voor zowel particuliere als zakelijke events. Van bruiloft tot bedrijfspresentatie, onze verschillende zalen en locaties geven u de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod.

Bruiloft

De mooiste dag uit jullie leven vier je bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over de perfecte plek met sfeervolle trouwzalen, buitenlocaties, voortreffelijke catering en een uitgebreid entertainmentaanbod voor een onvergetelijk trouwfeest!

Alles over trouwen bij Beachclub Sunrise

Particulier Evenement

Wilt u een exclusieve feestlocatie huren? Beachclub Sunrise is een unieke feestlocatie voor bijvoorbeeld een verjaardag of een bruiloft. Hieronder staan de locaties waar u uit kunt kiezen.

Alles over particuliere events

Zakelijk Evenement

Ook voor een zakelijk evenement bent u bij Beachclub Sunrise van harte welkom. De prachtige locatie direct aan het water is geschikt voor ‘serious business’, zoals een congres, vergadering of bedrijfspresentatie. Daarnaast behoren ook bedrijfsuitjes, bedrijfsetentjes en bedrijfsfeesten tot de mogelijkheden.

Alles over zakelijke evenementen

Zalen

Beachclub Sunrise heeft drie zalen, geheel in stijl ingericht. De grootste zaal is Sunrise waar 150 tot 450 personen kunnen worden ontvangen. Zaal Sunrise heeft een schitterend uitzicht over het water. In Zaal Sunset waant u zich in oosterse sferen, deze zaal is geschikt voor maximaal 150 personen. Deze locatie is ideaal voor een bijeenkomst of feestje. Kies voor Zaal Bruisend; Het terras, met uitzicht over het water en het witte interieur stralen een betoverende sfeer uit. Beachclub Sunrise beschikt ook over sfeervolle buitenlocaties die perfect geschikt zijn voor een borrel, bedrijfsuitje of huwelijksceremonie. The View is ideaal voor vergaderingen, presentaties en feestelijkje bijeenkomsten. De Buddha Lounge en het Ponton zijn ideaal voor kleinere, intiemere feestjes en zijn bovendien geheel overdekt. 

Alles over zalen

Festivals

Beachclub Sunrise ligt aan het water van Recreatiepark Aquabest. Jaarlijks organiseert onze partner First Vision hier verschillende festivals. Festivals die u hier elk jaar terugziet zijn o.a. Lakedance en Winter Park.

Alles over festivals
RESERVEREN