Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Graffiti workshop – 19 augustus 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 19 augustus vindt er bij Beachclub Sunrise weer een super leuke graffiti workshop voor kids plaats. Hierbij krijgen ze van 12:00 tot 14:00 de kans om onder professionele begeleiding van Je Leukste Graffiti een eigen graffiti bord te maken, terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de Beachclub. De prijs voor deelname bedraagt € 25,- per deelnemer, inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.

Aanmelden

Beachbingo – 5 september 2018 Beachclub Sunrise

Na het succes van de eerste edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 5 september de 5e editie van de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen!

Trouwlocatie route – 23 september 2018 Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 23 september de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!

DJ Workshop voor Kids – 07 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Wil jouw kind DJ worden? Kom op 7 oktober naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best (Eindhoven). Deze te gekke DJ workshop is voor kids van 7 tot en met 12 jaar.

Tijdens deze inspirerende middag leer je de basic skills van het dj’en zoals:
✓ de maat tellen
✓ beatmatchen
✓ scratchen
✓ mixen

Kies uit 2 tijden:
Workshop 1 = 12:00 uur tot 13:45 uur
Workshop 2 = 15:00 uur tot 16:45 uur

Aanmelden

Ladies Night – 25 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op donderdag 25 oktober 2018 organiseert Beachclub Sunrise weer opnieuw een gezellige Ladies Night! Het thema van deze editie is ’Fall in love’. Als in oktober de herfst weer is aangebroken mag er weer lekker geshopt worden! Kom gezellig langs en geniet van de vele standjes, de gezelligheid en een hapje & drankje bij Beachclub Sunrise! Good to know: entree is gratis en de avond duurt van 19:00 tot 22:00.

Trouwspiratie – 28 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 28 oktober 2018 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info

Zhivago & Hollywood Revival – 3 & 4 november Beachclub Sunrise

Over enkele maanden is het weer zover. De jaarlijkse Zhivago & Hollywood Revival! Precies 40 jaar geleden opende de Hollywood haar deuren aan de Dommelstraat in Eindhoven. Dat moet natuurlijk gevierd worden!Dit jaar zullen er daarom niet 1, maar 2 Revivals plaatsvinden. Kom jij op de disco avond of kies je voor de klassieke zondagmiddag? Voor de echte diehards zijn er uiteraard ook combi tickets verkrijgbaar, welke geldig zijn voor beide dagen.

Tickets

Trouwlocatie route – 25 november Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 25 november de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!