Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Volkswagen MIVW – 11 juli 2020 Beachclub Sunrise | Geannuleerd

Dit evenement is i.v.m. de corona maatregelen geannuleerd. Er is tot op heden nog geen nieuwe datum voor 2021 gekozen. Deze zal in een later stadium bekend gemaakt worden.

11 Juli staat de Volkswagen MIVW 2020 meeting gepland.

Volkswagen heeft namelijk twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. Dus wil jij al de verschillende modellen en kleuren zien? Kom dan gezellig een hapje en drankje doen op Aquabest op 7 juli 2020.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/595989291251015/

Tropicalia – 06 September 2020 Beachclub Sunrise

Het wachten is voorbij… Op zondag 6 september 2020 zal er een nieuw event plaats vinden, namelijk T R O P I C A L I A. Bereid je voor op een zeer tropische nacht op de eerste zondag van de maand. Kom met je dans squad en dans de gehele nacht door bij Tropicalia. Tropicalia, is een luxe sociaal dansfeest waar je collega-dansers ontmoet, geniet van goede muziek en de tropische vibes voelt! Geniet van uw tropische cocktail terwijl u uw dansvaardigheden opwaardeert met een van onze dansworkshops. Kom ons je beste dansbewegingen laten zien @ T R O P I C A L I A. Tropicalia brengt je een selectie van de beste Latin DJ’s naar Beachclub Sunrise. Geniet de hele nacht door van de beste artiesten van Bachata, Kizomba, het Caribisch gebied en Salsa in twee verschillende gebieden! – INFO – Datum: zondag 6 september Tijd: 18:00 – 00:00 – Corona Update – Door de ontwikkelingen van het COVID-19 (Corona) virus is de aankomende editie van Tropicalia op zondag 5 april @ Beachclub Sunrise geannuleerd. Tickets die zijn gekocht zullen geldig zijn voor de volgende editie in Beachclub Sunrise op zondag 6 September. Alle ticketkopers zullen hier bericht over ontvangen. Ondanks dat de situatie buiten onze macht is hopen we op jullie begrip.

Tickets

Volvo Treffen – 13 september 2020 Beachclub Sunrise

Ivm. de maatregelen tegen Corona is het event van 1 juni verzet naar 13 september 2020. Dan is het tijd om de mooiste Volvo’s te bewonderen op Aquabest! Dus kom gezellig langs en aanschouw vele klassiekers uit het verleden. Wij staan deze dag ook nog eens klaar om een drankje of hapje te serveren op ons terras!

Porsche Puur – 20 september 2020 Beachclub Sunrise

Het event van 7 juni is verzet i.v.m. de corona maatregelen naar 20 september 2020. Dus alle autoliefhebbers verzamelen! Kom 20 september naar Aquabest om de mooiste Porsches door de jaren heen te bewonderen! Voor slechts €5,- euro maak je je entree en geniet je van een leuke dag aan het water.

Trouwspiratie – 4 oktober 2020 Beachclub Sunrise

Op zondag 4 oktober 2020 is Trouwspiratie weer terug! Laat je inspireren voor de mooiste dag van jullie leven; jullie bruiloft! Bekijk al onze mogelijkheden en bezoek onze beachclub van 14.00 tot 16.30 uur en krijg advies over decoratie, muziek, entertainment of eventuele andere huwelijksvoorbereidingen. Alle dames van kantoor zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden. Save the date!

Tickets

Kletskoek – 10 Oktober 2020 Beachclub Sunrise

Ondanks de heftige periode nu, besloten om hopelijk weer een stip aan de horizon te zetten door Kletskoek te organiseren aan het water, met de heerlijke melodiën van WOUTER S. LUUK VAN DIJK LOCKAR SEBASTIAN K. RUBI K. BIG & TALL SOUNDSYSTEM BJORN WOLF Natuurlijk op Beachclub Sunrise! Dus laten we hopen dat we lekker gezamelijk los kunnen op de heerlijke tech-house & techno te dansen. TICKETS €17,50 | Get it or regret it!

Tickets
RESERVEREN