Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Beachbingo Autumn edition – 02 oktober 2019 Beachclub Sunrise

BINGOOOO TIJD!

Na meerdere succesvolle edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 2 oktober 2019 de herfsteditie van de welbekende Beachbingo! Kom langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden, familie of collega’s en maak kans op supergave prijzen!

De Beachbingo vindt plaatst van 20:00 tot 22:30 (inloop vanaf 19:30). De kosten voor de Bingo bedragen € 4,99 (incl. €0,99 servicekosten). Bij binnenkomst ontvang je meteen een bingokaart voor de eerste ronde. Vervolgens ontvang je bij elk drankje dat je bestelt een gratis bingokaart en speel je dus direct mee voor de volgende ronde! De avond bestaat uit 5 rondes zo maak je superveel kans op een leuke prijs.

Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande button.

Tickets

Trouwspiratie – 27 oktober 2019 Beachclub Sunrise

Op zondag 27 oktober 2019 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info

Quiznight 80’s/90’s – 30 oktober 2019 Beachclub Sunrise

Houd jij van spelletjes?! Ben jij de strijder, de betweter, de giechel of de huilbaby?! Schrijf je dan nu in voor de volgende editie van Quiznight Sunrise, dit keer een 80’s & 90’s editie! In samenwerking met WRKSHOP organiseren wij op woensdag 30 oktober 2019 een Quiznight.

De Quiznight vindt plaatst van 20:00 tot 22:30. De kosten voor de Quzinight bedragen €6,50 (incl. btw en servicekosten).

Tickets