Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Wintersfeer aan het meer – 18 november t/m. 31 Maart 2020 Beachclub Sunrise

Het jaar loopt langzaam tegen het einde aan. Wil je met je team terugblikken op 2019? Of organiseer je juist een kick-off voor een succesvol 2020? Bij Wintersfeer aan ’t meer sluit je het jaar in stijl af en zorg je voor een goede aftrap van 2020. Onze sfeervolle locaties bij Aquabest bieden ruimte voor 25 tot 3.000 personen en zijn de ideale plek voor een winters feestje. Krijg een goede indruk via onderstaande button. 

Meer info

Kletskoek – 28 Maart 2020 Beachclub Sunrise | verzet naar 10 oktober 2002 i.v.m. Corona maatregelen

Tijdens de persconferentie van het RIVM over Coronabesmettingen is naar buiten gebracht dat alle evenementen in Nederland t/m. 6 april niet door mogen gaan.

Voor jullie bezoekers en ons als organisatie is dit natuurlijk erg jammer, maar de gezondheid van onze bezoekers, als mede de artiesten, leveranciers en crew is natuurlijk het belangrijkste.

De Nederlandse evenementenbranche wordt heel hard getroffen, maar als First Vision zullen we zorgen voor een passende oplossing! Alle kopers krijgen een persoonlijke mail met alle informatie. Daarom bieden wij de volgende opties aan voor alle bezoekers die een ticket voor Kletskoek 28.03.20 hebben gekocht:

– Alle tickets van Kletskoek – 28 maart 2020 worden automatisch omgezet naar de nieuwe editie van 10 oktober 2020. Je krijgt dus geen nieuw ticket toegestuurd. Het ticket van 28 maart is dus gewoon geldig.

– Mocht je op 10 oktober niet kunnen en dus gebruik willen maken van een refund, mail dan voor 1 juli 2020 naar info@firstvision.nl met daarin je naam en e-mail die je gebruikt hebt om de tickets te kopen plus het aantal tickets. Let op: doe dit dus vóór genoemde datum, daarna is geen restitutie meer mogelijk.

– Op 6 juli 2020 zullen alle aangevraagde restituties worden verleend. Het kan een aantal dagen duren voordat je geld terug op je rekening staat. Dit verschilt namelijk per bank.

– Mensen die al een restitutie hebben aangevraagd worden a.s. maandag 30 maart uitbetaald. Het kan een aantal dagen duren voordat je geld terug op je rekening staat. Dit verschilt per bank.

We zien jullie graag op 10 oktober, dansend op de heerlijke tech-house & techno melodieën. Voor nu: pas op jezelf en anderen!

Wij hopen op jullie begrip en vertrouwen, alvast hartelijk dank! ❤
Team Kletskoek

————————————————————————————————————-

WOUTER S.
LUUK VAN DIJK
LOCKAR
SEBASTIAN K.
RUBI K.
BIG & TALL SOUNDSYSTEM

Dit keer weer op Beachclub Sunrise!

Bij mooi weer sta je met het zonnetje op je bol, de voetjes op ons strand en de haren in de wind op de heerlijke tech-house & techno te dansen.

TICKETS €17,50 | Get it or regret it!

Tickets

Trouwspiratie – 19 april 2020 Beachclub Sunrise | verzet naar 4 oktober 2020

Zoals we allemaal weten leven we in een gekke tijd. Het coronavirus heeft de wereld tijdelijk in z’n macht. Het creëert paniek, angst en onzekerheid. Iedereen raakt het op een andere manier, maar wij doen er dan ook alles aan om dit gevecht te winnen! Feesten, zonnen en genieten doen we weer volop en nóg harder, zodra de wereld weer draait. Tot nu toe hebben wij geen andere keuze dan de regels volgen die de regering ons heeft opgelegd: geen evenementen tot 1 juni, waaronder helaas dus ook Trouwspiratie op 19 april 2020. Want dat is het beste voor ons allemaal, gezondheid en veiligheid staan op één! Dus daarom: let goed op jezelf en hopelijk zien we jullie allemaal weer deze zomer op Beachclub Sunrise.

: !
.

Tickets

Volvo Treffen – 1 Juni 2020 Beachclub Sunrise

1 juni is het tijd om de mooiste Volvo’s te bewonderen op Aquabest! Dus kom gezellig langs en aanschouw vele klassiekers uit het verleden. Wij staan deze dag ook nog eens klaar om een drankje of hapje te serveren op ons terras! 

Porsche Puur – 7 juni 2020 Beachclub Sunrise

Autoliefhebbers verzamelen! Kom 7 juni naar Aquabest om de mooiste Porsches door de jaren heen te bewonderen! Voor slechts €5,- euro maak je je entree en geniet je van een leuke dag aan het water.

Tropicalia – 07 Juni 2020 Beachclub Sunrise 

Het wachten is voorbij… Op zondag 7 Juni 2020 zal er een nieuw event plaats vinden, namelijk T R O P I C A L I A. Bereid je voor op een zeer tropische nacht op de eerste zondag van de maand. Kom met je dans squad en dans de gehele nacht door bij Tropicalia. 

Tropicalia, is een luxe sociaal dansfeest waar je collega-dansers ontmoet, geniet van goede muziek en de tropische vibes voelt! Geniet van uw tropische cocktail terwijl u uw dansvaardigheden opwaardeert met een van onze dansworkshops. Kom ons je beste dansbewegingen laten zien @ T R O P I C A L I A.

Tropicalia brengt je een selectie van de beste Latin DJ’s naar Beachclub Sunrise. Geniet de hele nacht door van de beste artiesten van Bachata, Kizomba, het Caribisch gebied en Salsa in twee verschillende gebieden!

– INFO –
Datum: zondag 7 Juni
Tijd: 18:00 – 00:00

– Corona Update –
Door de ontwikkelingen van het COVID-19 (Corona) virus is de aankomende editie van Tropicalia op zondag 5 april @ Beachclub Sunrise geannuleerd. Tickets die zijn gekocht zullen geldig zijn voor de volgende editie in Beachclub Sunrise op zondag 7 juni. Alle ticketkopers zullen hier bericht over ontvangen.

Ondanks dat de situatie buiten onze macht is hopen we op jullie begrip.

Tickets

Volkswagen MIVW – 11 juli 2020 Beachclub Sunrise

11 Juli staat de Volkswagen MIVW 2020 meeting gepland. 

Volkswagen heeft namelijk twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf. Dus wil jij al de verschillende modellen en kleuren zien? Kom dan gezellig een hapje en drankje doen op Aquabest op 7 juli 2020.

Voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/595989291251015/

Trouwspiratie – 4 oktober 2020 Beachclub Sunrise

Op zondag 4 oktober 2020 is Trouwspiratie weer terug! Laat je inspireren voor de mooiste dag van jullie leven; jullie bruiloft! Bekijk al onze mogelijkheden en bezoek onze beachclub van 14.00 tot 16.30 uur en krijg advies over decoratie, muziek, entertainment of eventuele andere huwelijksvoorbereidingen. Alle dames van kantoor zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden.

Save the date!

Tickets

Kletskoek – 10 Oktober 2020 Beachclub Sunrise

Ondanks de heftige periode nu, besloten om hopelijk weer een stip aan de horizon te zetten door Kletskoek te organiseren aan het water, met de heerlijke melodiën van

WOUTER S.
LUUK VAN DIJK
LOCKAR
SEBASTIAN K.
RUBI K.
BIG & TALL SOUNDSYSTEM
BJORN WOLF

Natuurlijk op Beachclub Sunrise!

Dus laten we hopen dat we lekker gezamelijk los kunnen op de heerlijke tech-house & techno te dansen.

TICKETS €17,50 | Get it or regret it!

Tickets