Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Vaderdag – 17 juni 2018 Beachclub Sunrise

Wil je je lieve stoere vader eens goed in het zonnetje zetten? Reserveer dan nu een high beer moment bij Beachclub Sunrise.  Wat kun je verwachten voor je vader?

Drie heerlijke biertjes met drie heerlijk bijpassende gerechtjes. Geniet samen van dit moment voor € 24,50 p.p.

Uiteraard is het arrangement ook te nuttigen met wijn of frisdrank.

Meer info en reserveren

Trouwlocatie route – 1 juli 2018 Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 1 juli de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!

Beachbingo – 4 juli 2018 Beachclub Sunrise

Na het succes van de eerste edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 4 juli de 4e editie van de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen!

Workshop Haarvlechten – 7 juli 2018 Beachclub Sunrise

Superparentarent organiseert bij Beachclub Sunrisehclub Sunrise de enorm succesvolle, leuke en leerzame workshop haarvlechten voor vaders en dochters. Patrick van Hoof, oprichter van Superparent, heeft de afgelopen jaar al meer dan 500 vaders (en recent ook mamma’s) leren haarvlechten, en is een landelijk succes geworden. De workshops zijn al vele malen in de media geweest zoals bijvoorbeeld bij Paul de Leeuw, Jan Versteegh en het NOS Journaal!

Inmiddels werkt Superparent ook samen als eerste europeaan met Phil & Emma from Daddy Daughter Hair Factory,waarin zij staan voor betrokken vaderschap en het versterken van de band tussen vader en dochter. Vaderschap is aan het evolueren, en haarverzorging is een taak voor een ouder, niet alleen van mamma!

Aanmelden

Graffiti workshop – 8 juli 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 8 juli vindt er bij Beachclub Sunrise weer een super leuke graffiti workshop voor kids plaats. Hierbij krijgen ze van 12:00 tot 14:00 de kans om onder professionele begeleiding van Je Leukste Graffiti een eigen graffiti bord te maken, terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de Beachclub. De prijs voor deelname bedraagt € 25,- per deelnemer, inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.

Aanmelden

Graffiti workshop – 19 augustus 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 19 augustus vindt er bij Beachclub Sunrise weer een super leuke graffiti workshop voor kids plaats. Hierbij krijgen ze van 12:00 tot 14:00 de kans om onder professionele begeleiding van Je Leukste Graffiti een eigen graffiti bord te maken, terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de Beachclub. De prijs voor deelname bedraagt € 25,- per deelnemer, inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.

Aanmelden

Beachbingo – 5 september 2018 Beachclub Sunrise

Na het succes van de eerste edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 5 september de 5e editie van de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen!

Trouwlocatie route – 23 september 2018 Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 23 september de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!

DJ Workshop voor Kids – 07 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Wil jouw kind DJ worden? Kom op 7 oktober naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best (Eindhoven). Deze te gekke DJ workshop is voor kids van 7 tot en met 12 jaar.

Tijdens deze inspirerende middag leer je de basic skills van het dj’en zoals:
✓ de maat tellen
✓ beatmatchen
✓ scratchen
✓ mixen

Kies uit 2 tijden:
Workshop 1 = 12:00 uur tot 13:45 uur
Workshop 2 = 15:00 uur tot 16:45 uur

Aanmelden

Ladies Night – 25 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op donderdag 25 oktober 2018 organiseert Beachclub Sunrise weer opnieuw een gezellige Ladies Night! Het thema van deze editie is ’Fall in love’. Als in oktober de herfst weer is aangebroken mag er weer lekker geshopt worden! Kom gezellig langs en geniet van de vele standjes, de gezelligheid en een hapje & drankje bij Beachclub Sunrise! Good to know: entree is gratis en de avond duurt van 19:00 tot 22:00.

Trouwspiratie – 28 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 28 oktober 2018 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info

Trouwlocatie route – 25 november Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 25 november de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!