Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Graffiti Workshop voor Kids – 18 augustus 2019 Beachclub Sunrise

Op zondag 18 augustus 2019 vindt er een gave graffiti workshop voor kids plaats bij Beachclub Sunrise van 12:00 tot ongeveer 14:00. Hierbij krijgen de kids de kans om onder professionele begeleiding van Jeleukstegraffiti een eigen graffiti bord te maken terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de beachclub.

De prijs is € 25,- per deelnemer inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.

Een Graffiti workshop is leuk voor iedere leeftijd! Kids leren hierbij op een duidelijke en eenvoudige wijze een mooi graffiti kunstwerk maken die uiteraard mee naar huis genomen mag worden! Kom op gezellig genieten van een creatieve dag aan het water van Aquabest!

Meer info en aanmelden

workshop haarvlechten – 17 augustus 2019 Beachclub Sunrise

Bij Beachclub Sunrise wordt de enorm leuke en leerzame basis workshop haarvlechten gegeven door Superparent! Superparent organiseert al meer dan twee jaar de unieke, leuke en leerzame workshops haarvlechten voor vaders met dochters. Al meer dan 500 vaders hebben de workshop gevolgd! Bij de basis workshop haarvlechten leer je een groot aantal tip&trics om op eenvoudige manier het haar van je dochtertje te verzorgen en vlechten. Denk hierbij aan de Franse doordraaistaart, de unicorn vlecht, de basisvlecht en de vissengraatvlecht.

Patrick van Hoof organiseert met zijn Label Superparent workshops haarvlechten die zorgen voor quality time tussen papa en dochter en creëert een prachtige herinnering voor jullie samen.
Buiten dat je tijdens de workshop technieken aangeleerd krijgt om het haar van je dochter te kunnen verzorgen en vlechten, is het dus ook pure kwaliteitstijd wat jullie vader-dochter band nog verder zal versterken! 

Wil je je opgeven voor deze enorm leuke workshop? Stuur dan een email naar patrickvanhoof@superparent.nl en meld je snel aan!

Kosten voor deelname bedragen €10,00.

 
Workshop 1 = 13.00 – 14.00
Workshop 2 = 14.30 – 15.30

 

Aanmelden

Beachbingo – 21 augustus 2019 Beachclub Sunrise

BINGOOOO TIJD!

Na meerdere succesvolle edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 21 augustus 2019 de zomereditie van de welbekende Beachbingo! Kom langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden, familie of collega’s en maak kans op supergave prijzen!

De Beachbingo vindt plaatst van 19:30 tot 23:00. De kosten voor de Bingo bedragen € 4,00 (excl. €0,99 servicekosten). Bij binnenkomst ontvang je meteen een bingokaart voor de eerste ronde. Vervolgens ontvang je bij elk drankje dat je bestelt een gratis bingokaart en speel je dus direct mee voor de volgende ronde! De avond bestaat uit 5 rondes zo maak je superveel kans op een leuke prijs.

Tickets

DJ Workshop voor Kids – 08 september 2019 Beachclub Sunrise

Wil jouw kind DJ worden? Kom op 8 september naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best. Deze te gekke DJ workshop is voor kids van 7 tot en met 12 jaar (tickets €15,-).

Tijdens deze inspirerende middag leer je de basic skills van het dj’en zoals de maat tellen, beatmatchen, scratchen en mixen.

Keuze uit 2 tijden: 12.00 uur tot 13.45 uur en 15.00 uur tot 16.45 uur

Meer info en aanmelden

Decathlon World Clean Up Day – 21 september 2019 Beachclub Sunrise

Gezellig samen wandelen én Best mooier en schoner maken: dat doen we tijdens de World Cleanup Day. Verzamel jij je op zaterdag 21 september om 14:00 uur ook voor Beachclub Sunrise en loop je 5 tot 10 kilometer met ons mee?
De World Cleanup Day staat in het teken van het opruimen van je eigen omgeving, waar miljoenen vrijwilligers uit 150 landen de wereld wat schoner maken. Wij doen dat in Best met een wandeling rondom Aquabest en de visvijver, waarbij we onderweg afval verzamelen. De route start en eindigt bij Beachclub Sunrise. Wandel mee, geniet van de mooie omgeving en draag je steentje bij aan de World Cleanup Day.

 Wanneer: 21 September 2019
Tijd: 14:00 – 17:00
Inschrijven is volledig kosteloos 

https://sportenmetdecathlon.nl/wandelen-hiken/regio-best/decathlon-best-world-clean-day-2019

Meer info en aanmelden

Trouwspiratie – 27 oktober 2019 Beachclub Sunrise

Op zondag 27 oktober 2019 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info

Quiznight 80’s/90’s – 30 oktober 2019 Beachclub Sunrise

Houd jij van spelletjes?! Ben jij de strijder, de betweter, de giechel of de huilbaby?! Schrijf je dan nu in voor de volgende editie van Quiznight Sunrise, dit keer een 80’s & 90’s editie! In samenwerking met WRKSHOP organiseren wij op woensdag 30 oktober 2019 een Quiznight.

De Quiznight vindt plaatst van 20:00 tot 22:30. De kosten voor de Quzinight bedragen €6,50 (incl. btw en servicekosten).

Tickets