Chat with us, powered by LiveChat

Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Art Pub – 20 juni 2019 Beachclub Sunrise 

Wil je iets gezelligs gaan doen (met vriendinnen), maar je weet niet wat? Iets origineels en actiefs doen en toch echt ontspannen, dat kun je ervaren je door lekker creatief bezig te zijn. Bij ons kun je dat ook nog eens combineren met een hapje eten of iets gaan drinken. Klinkt goed toch!?

Een avondje schilderen bij ons is:
– Een gezellig, creatief avondje uit in een lokaal café of restaurant? 🎨 🍷
– Begeleiding door een ervaren kunstenaar die alles stap voor stap uitlegt.
– Je neemt een blijvende herinnering (jouw schilderij!) mee naar huis
– Je kan alleen komen of met een groep(je)
– De workshop duurt van 15.30 – 17.30.

Tickets kunnen gekocht worden via onderstaande button.

Meer info en tickets

Workshop haarvlechten voor papa’s – 29 juni 2019 Beachclub Sunrise

Bij Beachclub Sunrise wordt de enorm leuke en leerzame basis workshop haarvlechten gegeven door Superparent!

Bij de basis workshop haarvlechten leer je een groot aantal tip&trics om op eenvoudige manier het haar van je dochtertje te verzorgen en vlechten. Denk hierbij aan de franse doordraaistaart, de unicorn vlecht, de basisvlecht en de vissengraatvlecht. Er zijn 2 workshops waaruit je kan kiezen;
Workshop 1: 13:00 uur – 14:00 uur (Facebook evenement)
Workshop 2: 14:30 uur – 15:30 uur (Facebook evenement)

Wil je je opgeven voor deze enorm leuke workshop? Stuur dan een mailtje via onderstaande knop.

Aanmelden

Kletskoek – 20 juli 2019 Beachclub Sunrise

Kletskoek is een concept dat zich vooral onderscheidt door zijn muzikale invulling. Kletskoek is de plek waar je aangenaam verrast gaat worden door de helden en heldinnen van de toekomst gesupport door nationale en internationale helden.

Op zaterdag 20 juli gaat het dak er weer af bij Beachclub Sunrise met een zomerse editie. Van 15:00 tot 01:00 uur kun je heerlijk genieten van de beste vibes en techhouse muziek.  

Meer info en tickets

Volkswagen event – 27 juli 2019 Aquabest

Het Volkswagen event keert weer terug naar Aquabest, een evenement voor échte autoliefhebbers! Deze editie vindt plaats op zaterdag 27 juli van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Meer info en aanmelden

Graffiti Workshop voor Kids – 18 augustus 2019 Beachclub Sunrise

Op zondag 18 augustus 2019 vindt er een gave graffiti workshop voor kids plaats bij Beachclub Sunrise van 12:00 tot ongeveer 14:00. Hierbij krijgen de kids de kans om onder professionele begeleiding van Jeleukstegraffiti een eigen graffiti bord te maken terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk drankje bij de beachclub.

De prijs is € 25,- per deelnemer inclusief gebruik van alle materialen, een eigen bord en beschermende kleding.

Een Graffiti workshop is leuk voor iedere leeftijd! Kids leren hierbij op een duidelijke en eenvoudige wijze een mooi graffiti kunstwerk maken die uiteraard mee naar huis genomen mag worden! Kom op gezellig genieten van een creatieve dag aan het water van Aquabest!

Meer info en aanmelden

Beachbingo – 21 augustus 2019 Beachclub Sunrise

BINGOOOO TIJD!

Na meerdere succesvolle edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 21 augustus 2019 de zomereditie van de welbekende Beachbingo! Kom langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden, familie of collega’s en maak kans op supergave prijzen!

De Beachbingo vindt plaatst van 19:30 tot 23:00. De kosten voor de Bingo bedragen € 4,00 (excl. €0,99 servicekosten). Bij binnenkomst ontvang je meteen een bingokaart voor de eerste ronde. Vervolgens ontvang je bij elk drankje dat je bestelt een gratis bingokaart en speel je dus direct mee voor de volgende ronde! De avond bestaat uit 5 rondes zo maak je superveel kans op een leuke prijs.

Tickets

DJ Workshop voor Kids – 08 september 2019 Beachclub Sunrise

Wil jouw kind DJ worden? Kom op 8 september naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best. Deze te gekke DJ workshop is voor kids van 7 tot en met 12 jaar (tickets €15,-).

Tijdens deze inspirerende middag leer je de basic skills van het dj’en zoals de maat tellen, beatmatchen, scratchen en mixen.

Keuze uit 2 tijden: 12.00 uur tot 13.45 uur en 15.00 uur tot 16.45 uur

Meer info en aanmelden

Trouwspiratie – 27 oktober 2019 Beachclub Sunrise

Op zondag 27 oktober 2019 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info