Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Ladies Night – 25 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op donderdag 25 oktober organiseert Beachclub Sunrise weer opnieuw een gezellige Ladies Night! Het thema van deze editie is ’Fall in love’. Als in oktober de herfst weer is aangebroken mag er weer lekker geshopt worden! Kom gezellig langs en geniet van de vele standjes, de gezelligheid en een hapje & drankje bij Beachclub Sunrise! 

Good to know: entree is gratis en de avond duurt van 19:00 tot 22:00.

Kom deze avond dus zeker gezellig met je vriendinnen, moeder, zus, oma, tante, nichtje of collega’s om verschillende leuke dingen te doen, zoals:

♡ Heerlijk shoppen!
♡ Meedoen aan leuke workshops!
♡ Genieten van een tafeltje vol lekkers!

Verder is het mogelijk om op 25 oktober te smullen van een tafeltje vol in een Italiaans thema! Voor € 27,50 kun je genieten van verschillende gerechtjes, zowel warm als koud en ontvang je bij binnenkomst uiteraard een welkomstdrankje! 
Reserveren kan vanaf 18:00u via info@beachclubsunrise.nl of 0499-370349. Wees er snel bij want vol = vol! 

Let op: neem voldoende contant geld mee, want niet iedere shop of workshop heeft een pinapparaat!

Trouwspiratie – 28 oktober 2018 Beachclub Sunrise

Op zondag 28 oktober 2018 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info

Zhivago & Hollywood Revival – 3 & 4 november Beachclub Sunrise

Over enkele maanden is het weer zover. De jaarlijkse Zhivago & Hollywood Revival! Precies 40 jaar geleden opende de Hollywood haar deuren aan de Dommelstraat in Eindhoven. Dat moet natuurlijk gevierd worden!Dit jaar zullen er daarom niet 1, maar 2 Revivals plaatsvinden. Kom jij op de disco avond of kies je voor de klassieke zondagmiddag? Voor de echte diehards zijn er uiteraard ook combi tickets verkrijgbaar, welke geldig zijn voor beide dagen.

Tickets

Trouwlocatie route – 25 november Beachclub Sunrise

Toptrouwlocaties organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 25 november de Open Toptrouwlocatie Route. De ideale dag om op zoek te gaan naar jullie droomlocatie! Tussen 11.00 tot 16.00 uur ben je welkom om een kijkje te nemen bij Beachclub Sunrise. Kom langs en laat je inspireren!

Winter bingo – 12 december Beachclub Sunrise

Na het succes van een aantal zomerse edities organiseert Beachclub Sunrise op woensdag 12 december 2018 de winterse editie van de enige echte Beachbingo! Kom gezellig langs en geniet van een gezellig avondje met vrienden en familie en maak kans op supergave prijzen!

De Beachbingo vindt plaatst van 19:30 tot 23:00. Bij elk drankje dat je bestelt, krijg je gratis een bingokaart en speel je dus direct mee voor de volgende ronde! Met 5 rondes maak je dus superveel kans op een leuke prijs.

Vergeet niet te reserveren, al onze edities waren namelijk afgeladen vol! Je kunt reserveren via info@beachclubsunrise.nl of 0499-370349.

Sunrise meets Comedy Vibe – 19 december Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise meets Comedy Vibe: een heerlijke avond uit om te genieten van de beste stand up comedy. Een avond vol gezelligheid met de beste Brabantse top comedians. De DJ zorgt ervoor dat er vanaf binnenkomst al een goede sfeer hangt. Geniet alvast van een lekker drankje, terwijl de comedians zich nog even opwarmen.
Maak je klaar voor een heerlijke avond met niemand minder dan Marlon Kicken, Gerrie Smits, Daan van der Hoeven en Leon van der Zanden! Dit mag je niet missen! Dus zorg dat je erbij bent en bestel snel je tickets: klik hier