Chat with us, powered by LiveChat

Evenementen

Het gehele jaar door is er bij Beachclub Sunrise genoeg te beleven! Van leuke Ladies Nights tot lekkere paasbrunches. Bekijk hieronder de evenementen van Beachclub Sunrise.

Sunrise meets Comedy Vibe – 19 december Beachclub Sunrise

Beachclub Sunrise meets Comedy Vibe: een heerlijke avond uit om te genieten van de beste stand up comedy. Een avond vol gezelligheid met de beste Brabantse top comedians. Maak je klaar voor een avond lachen, gieren en brullen met niemand minder dan Marlon Kicken, Gerrie Smits, Daan van der Hoeven en Leon van der Zanden! Dit mag je niet missen, dus zorg dat je erbij bent en bestel snel je tickets via: klik hier.

Tickets

Quiznight Winter Editie – 30 januari Beachclub Sunrise

Houd jij van spelletjes?! Ben jij de strijder, de betweter, de giechel of de huilbaby?! Schrijf je dan nu in voor de tweede editie van Quiznight Sunrise, dit keer een Winter editie! In samenwerking met WRKSHOP organiseren wij op woensdag 30 januari 2019 een Quiznight. De quiz bestaat 8 verschillende rondes waarin een enorme diversiteit aan thema’s voorbij komt. Zo zijn er veel quizvragen, maar is er ook een muziekronde en een fotoronde. De Quiznight wordt afgesloten met een finaleronde waarin nog van alles kan gebeuren!

Datum: woensdag 30 januari 2019
Aanvangstijd Quiz: 20.00 – 22.30 
Kosten: €5,00 per persoon
Reserveren is zeker aan te raden en kan via info@beachclubsunrise.nl of 0499-370 349.

Reserveren (per mail)

Trouwspiratie – 14 april 2019 Beachclub Sunrise

Op zondag 14 april 2019 zal Beachclub Sunrise weer helemaal in het teken staan van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen. Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook verschillende bedrijven aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Meer info

DJ Workshop voor Kids – 28 april 2019 Beachclub Sunrise

Wil jouw kind DJ worden? Kom op 28 april naar de DJ workshop bij Beachclub Sunrise in Best. Deze te gekke DJ workshop is voor kids van 7 tot en met 12 jaar (tickets €15,-).

Tijdens deze inspirerende middag leer je de basic skills van het dj’en zoals de maat tellen, beatmatchen, scratchen en mixen.

Keuze uit 2 tijden: 12.00 uur tot 13.45 uur en 15.00 uur tot 16.45 uur

Meer info en aanmelden