Festivals

Op het terrein van Recreatiepark Aquabest vinden jaarlijks verschillende festivals plaats. Deze grootschalige evenementen richten zich allemaal op het Dancegenre, waarbij house de boventoon voert. De festivals worden georganiseerd door First Vision, waarvan Aquabest de thuisbasis is.

Lakedance

Lakedance is al een aantal jaren een begrip onder de dancefeesten in Nederland. Het festival heeft een grote groei doorgemaakt en is met de jaren steeds groter geworden. Sinds de edities in 2013 is besloten het festival niet meer groter te maken, maar de focus nog meer te leggen op de beleving en het zomerse concept. Aan het water is het genieten van zon, strand, mooie mensen en heerlijke muziek. In 2018 vinden de twee edities plaats op 9 juni en 11 augustus.

Meer info over Lakedance

Winterpark

Winter Park; het ijskoude muziek festival met winterse aankleding en een unieke maar vooral warme sfeer. Het evenement dat plaatsvindt op het terrein van Aquabest heeft een gave mainstage gehost door Café Costa, een techhouse area door Kletskoek én een freestyle area: de Raushaus. Ieder jaar aan de vooravond van de winter is het dus tijd om je wintersportoutfit te showen en los te gaan op dit frisse festival.

Check de ins en outs van dit event