Flyboarden Eindhoven

Wat is Flyboarden?

Flyboarden; de nieuwste extreme watersport. Beweeg uzelf in, onder en boven het water! Vlieg waar u heen wilt en voel de kracht waarover u de controle heeft. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door uw lichaam gieren als u 13 meter boven het water vliegt! Het geeft echt een kick wanneer u als een vogel boven het water vliegt. Flyboarden is een ervaring voor iedereen en een schitterende watersport.

Flyboarden Eindhoven

Door middel van twee krachtige waterstralen wordt u uit het water omhoog geduwd. Deze krachtige waterstralen worden opgewekt door een waterscooter. U staat op een flyboard (plank) en deze is verbonden met de waterscooter. Aan de onderkant van uw flyboard zitten 2 korte straalpijpen gemonteerd. Uw flyboard is verbonden met een lange waterslang aan de waterscooter.

Flyboarden is makkelijk te leren en het is een veilige sport. Flyboarden in de omgeving van Eindhoven? Bij ons in Best wordt u persoonlijk begeleid. U krijgt duidelijke instructies, waarna u helemaal klaar bent voor uw flyboard sessie! Let’s go!

Flyboard Experience

Dit seizoen is de mogelijkheid om te flyboarden weer ten einde en kun je in het voorjaar van 2020 weer bij ons terecht. Van mei tot en met september verzorgt Flyboard Xperience een te gekke workshop bij Beachclub Sunrise. De workshop flyboarden duurt 30 minuten, waarvan 20 minuten vliegen. De kosten bedragen € 50,00 per persoon. Deze kosten zijn inclusief een zwemvest en wetsuit. U kunt hierbij ook nog kiezen om uw sessie met een Go-Pro op te nemen. De extra kosten hiervoor bedragen € 20,00. U betaalt geen entrée en parkeren is gratis!

Flyboarden Eindhoven: voorwaarden en regels

Vóór het flyboarden mag er geen alcohol of drugs genuttigd worden. Een zwemvest dragen is verplicht. De minimale schoenmaat is 37, de maximale maat is 46.

Minimumleeftijd: 12 jaar | Zwemdiploma A verplicht | Minimumgewicht: 40 kg

Meer informatieReserveren