Restaurant

Het restaurant van Beachclub Sunrise is weer geopend!

We ontvangen jullie graag om samen te genieten van de zonnestralen en het heerlijke food van ons nieuwe pop-up restaurant “The Beach Food Club”, in samenwerking met Willy Nacho, Woeste Burgers, The Blue Butcher, Mr. Long, The Carpaccio Chop, Wafel & Co en Friethoes. Kom genieten van het heerlijke, verse eten terwijl je van het uitzicht op het meer geniet. Alles wat je nodig hebt is aanwezig tijdens een heerlijk dagje op Aquabest. 

Openingstijden restaurant:
* maandag en dinsdag vanaf 25 graden, van 10.00 – 19.00 uur
* woensdag t/m zondag vanaf 20 graden, van 10.00 – 19.00 uur

VANDAAG ZIJN WIJ: GESLOTEN

Meer info zoals de menukaart en het maken van een reservering vind je op de website van The Beach Food Club.

The Beach Food Club

The Club waar je komt om van het zonnetje te genieten en/of om jouw speciale dag te vieren. Van liggen op een strandbedje met een heerlijke fles rosé tot het vieren van je eigen bruiloft, wij staan voor je klaar.

Bij The Beach Food Club draait het namelijk om ontspannen, gemak en gezelligheid. Ga jij voor een relaxte loungebank, een lunch aan tafel of zonnen op een van onze ligbedjes? Ons menu is passend voor alle verschillende zit mogelijkheden binnen de zaak, we serveren alleen next-level finger food én echte klassiekers. Denk hierbij aan een goede burger of loaded fries, geen bestek nodig toch?Just dig in!

WebsiteMenu

Kids

Schijnt het zonnetje en heeft u zin om erop uit te trekken met de kids? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke, omheinde speeltuin op het terras. Terwijl de kids zich vermaken, geniet u van een hapje en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise.

 

Beste zoetwaterpaviljoen 2018

Beachclub Sunrise is verkozen tot beste zoetwaterpaviljoen van 2018 door Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met Strand Nederland!

In 2015 en 2017 won Beachclub Sunrise ook al deze mooie prijs!

Bekijk de hele beoordeling via deze link

 

RESERVEREN