Restaurant

Het restaurant van Beachclub Sunrise is per 2 september gesloten tot het voorjaar 2020. Vanaf 1 Mei zullen wij onze deuren groots openen voor een nieuw concept. Dus stay tuned!

Tijdens het seizoen is het restaurant geopend op zaterdag & zondag.
Houd voor aangepaste openingstijden voor het restaurant van woensdag t/m vrijdag onze website (homepagina) en onze socials goed in de gaten.

Het restaurant van Beachclub Sunrise heeft een eigen entrée.
Bij het restaurant ligt een speeltuin zodat kinderen naar hartenlust kunnen spelen.
Uiteraard is deze speeltuin omheind. 

Met mooi weer zijn we ook geopend op maandag en dinsdag.
Op mooie stranddagen zijn we geopend vanaf 10:00.
Houd onze website en facebookpagina in de gaten voor alle informatie!

Reserveren kan via telefoonnummer: 0499-376187 of per mail: restaurant@beachclubsunrise.nl.
U kunt bij ons op het terras buiten niet reserveren, wel voor binnen. Indien er buiten plek is, kunt u uiteraard buiten plaatsnemen of even wachten aan onze bar.

(strandbedden kunnen niet worden gereserveerd)

Restaurant

Het restaurant van Beachclub Sunrise is, tijdens het seizoen, geopend van woensdag t/m zondag van 12:00 tot 18:00. Dit betekent dat u heerlijk kunt genieten van een kop koffie, een lekkere lunch of van een borrel met uw vrienden. Geniet op het terras van een hapje of een drankje terwijl uw kinderen lekker spelen in onze speeltuin. Onze keuken is geopend van 12:00 tot 18:00 uur.
Om het restaurant of de speeltuin te bezoeken, hoeft u geen entree te betalen! Het restaurant van Beachclub Sunrise heeft een eigen entree.

MenukaartMenukaart Beachbar

Kids

Schijnt het zonnetje en heeft u zin om erop uit te trekken met de kids? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke, omheinde speeltuin op het terras. Terwijl de kids zich vermaken, geniet u van een hapje en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise.

 

Beste zoetwaterpaviljoen 2018

Beachclub Sunrise is verkozen tot beste zoetwaterpaviljoen van 2018 door Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met Strand Nederland!

In 2015 en 2017 won Beachclub Sunrise ook al deze mooie prijs!

Bekijk de hele beoordeling via deze link