Hoe kies ik een geschikte vergaderlocatie?

Waar moet u rekening mee houden om uw vergadering of meeting tot een succes te maken? Wij hebben enkele ideeën en mogelijkheden op rij gezet die handig van pas komen in uw zoektocht naar een geschikte vergaderlocatie.

Ligging
Een vergadering buiten de deur kan vele voordelen met zich meebrengen. Zo kan een meeting extern voor een nieuwe creatieve impuls zorgen voor uw vergadering. Echter is de ligging van de locatie wel enorm belangrijk. Is de locatie gemakkelijk te bereiken voor u en de persoon of bedrijf waar u een vergadering of meeting mee hebt? Hoe minder tijd u kwijt bent aan reizen, hoe meer tijd u over heeft voor overige zaken.

Faciliteiten
Om uw event kracht bij te zetten is een tv, flip-over of geluidsinstallatie essentieel. Uw jaarcijfers of presentatie wilt u natuurlijk op groot scherm kunnen laten zien, hiervoor is een tv of beamer een handig hulpmiddel. Voor een creatieve sessie komt een flip-over goed van pas en om een video te laten zien is helder geluid ook ideaal. Bij uw zoektocht naar de perfecte vergaderlocatie is het dus goed om te weten welke faciliteiten de vergaderzaal moet hebben om uw vergadering of meeting extra kracht bij te zetten.

Koffie? Lekker!
Natuurlijk gaat het tijdens een meeting of vergadering over serieuze zaken. Maar juist de luchtigheid en openheid kan ervoor zorgen dat de sfeer een stuk relaxter wordt en er ook echt aan een eventuele relatie tussen twee partijen gebouwd kan worden. Een lekkere kop koffie of thee staat altijd klaar, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een mini appelflapje bij binnenkomst om het ijs te breken, of aan een lekkere, niet al te uitgebreide, lunch om tussen de zakelijke gesprekken door even tijd te maken voor een informeel gesprek.

Beachclub Sunrise
Wij denken graag mee om uw zakelijk event te realiseren. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden waarin wij u kunnen ondersteunen. Zo kunnen wij ook de gehele organisatie uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen een op maat gemaakte offerte voor uw vergadering.

ContactOfferte aanvragen