Jullie huwelijk

De mooiste dag uit jullie leven vier je bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over de perfecte plek met sfeervolle trouwzalen, buitenlocaties, voortreffelijke catering en een uitgebreid entertainmentaanbod voor een onvergetelijk trouwfeest. Veel bruidsparen gingen jullie voor en beleefden de dag van hun leven. Jullie kunnen vertrouwen op onze expertise!

Willen jullie ook een sprookjeshuwelijk?

Offerte aanvragen

Hoe ziet de trouwdag eruit?

Als aanstaand bruidspaar willen jullie natuurlijk graag weten hoe een trouwdag bij Beachclub Sunrise eruit kan zien. Uiteraard kan alles naar eigen wensen worden aangepast. Willen jullie liever niet de kopzorgen maar wel een perfect verzorgde trouwdag? Onze weddingplanner staat voor jullie klaar om deze grote dag tot in de puntjes voor te bereiden!

Trouwlocatie

Voor de grote dag zijn jullie van harte welkom bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over een prachtige trouwlocatie met sfeervolle trouwzalen en buitenlocaties waar jullie de mooiste dag uit je leven in zijn geheel kunnen vieren. Veel bruidsparen gingen jullie voor en beleefden de dag van hun leven. Jullie kunnen vertrouwen op onze expertise!

Weddingpartners

Als ervaren huwelijkslocatie stellen wij jullie graag voor aan onze weddingpartners! Deze partners adviseren wij graag voor jullie mooie dag. Zij hebben meerdere malen iets voor onze bruidsparen kunnen betekenen en wij krijgen alleen maar lovende verhalen terug!

Trouwceremonie

De trouwceremonie: een belangrijk, maar ook spannend onderdeel van jullie trouwdag. Bij veel stelletjes is ons sprookjesachtige ponton een geliefde locatie voor de officiële ceremonie. Onze trouwzalen Sunrise en Sunset én ons drijvend loungedeck zijn perfect voor de officiële ceremonie met een prachtig uitzicht over het strand en water.

Catering

Sit back and relax! Geniet van de heerlijke op maat gemaakte smaaksensaties in de vorm van een barbecue, buffet, diner of iedere andere gewenste invulling. Tijdens het diner kunnen jullie even bijkomen van alle mooie momenten, waarna iedereen klaar is voor de feestavond! Bekijk online ons Foodbook en kies uit een ruim aanbod aan mogelijkheden.

Referenties

Jullie bruiloft moet natuurlijk een van de mooiste dagen van jullie leven worden. De locatie moet je daarom zorgvuldig uit kiezen. Zijn jullie benieuwd naar de ervaringen van bruidsparen die getrouwd zijn aan het strand bij Beachclub Sunrise? Op onze speciale referentie pagina lees je een aantal leuke verhalen en ervaringen van bruidsparen.

RESERVEREN