Trouwspiratie Beachclub Sunrise

Trouwspiratie verplaatst naar zondag 4 oktober 2020!

Zoals we allemaal weten leven we in een gekke tijd. Het coronavirus heeft de wereld tijdelijk in z’n macht. Het creëert paniek, angst en onzekerheid. Iedereen raakt het op een andere manier, maar wij doen er dan ook alles aan om dit gevecht te winnen! Feesten, zonnen en genieten doen we weer volop en nóg harder, zodra de wereld weer draait. Tot nu toe hebben wij geen andere keuze dan de regels volgen die de regering ons heeft opgelegd: geen evenementen tot 1 juni, waaronder helaas dus ook Trouwspiratie op 19 april 2020. Want dat is het beste voor ons allemaal, gezondheid en veiligheid staan op één! Dus daarom: let goed op jezelf en hopelijk zien we jullie allemaal weer deze zomer op Beachclub Sunrise. 

We reiken dan ook de grote Valentijnsprijs uit.
 
Dus kom zondag 4 oktober 2020 naar Beachclub Sunrise omdat het weer helemaal in het teken staat van de mooiste dag van jullie leven; de bruiloft! Onze locatie is deze dag geopend voor iedereen van 14.00 tot 16.30 uur.

Organiseren en inspireren

Naast de mogelijkheid om de gehele locatie te zien, zijn er ook onze weddingpartners aanwezig die jullie verder kunnen helpen met betrekking tot decoratie, muziek, entertainment of eventuele huwelijksvoorbereidingen.

Beleven en genieten

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk drankje zodat jullie de inspiratie direct kunnen omzetten in plannen! Alle dames van kantoor zijn aanwezig om jullie vragen te beantwoorden en extra inspiratie op te doen.

Winactie

Doen jullie al mee met onze te gekke Valentijnsactie?
Kijk op onze socials hoe je kunt kans kunt maken op een super vette prijs voor jullie droombruiloft, t.w.v. €3.000,00!

Schrijf je hieronder in en zorg dat jullie aanwezig zijn op zondag 4 oktober bij Trouwspiratie. 
Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen.
Klik hier voor de algemene voorwaarden van deze winactie.

Wij zien jullie graag op 4 oktober 2020, bij Beachclub Sunrise!
Mocht je nog vragen hebben omtrent Trouwspiratie, dan kun je ons altijd bellen op 0499-370349.

Aanmelden

*Naam

*Email adres:

Telefoonnummer:

*Aantal personen:

Opmerkingen?

Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuws en acties rondom Beachclub Sunrise en ga akkoord met het ontvangen van de maandelijkse nieuwsbrief: