Trouwceremonie

Het moment waar het allemaal om draait tijdens jullie trouwdag: de trouwceremonie. Dit is een belangrijk, maar ook spannend onderdeel van jullie grote dag. Wij stellen onze prachtige locaties beschikbaar om in stijl het ja-woord te geven. Denk bijvoorbeeld aan een sprookjesachtige ceremonie op het water of aan het strand.

Unieke trouwlocatie

De ceremonie hoeft niet standaard in een stadhuis plaats te vinden, maar kan ook op een van onze unieke trouwlocaties. Beachclub Sunrise biedt deze mogelijkheid met diverse zalen en unieke buitenlocaties. Vooraf stellen wij naar aanleiding van jullie wensen en voorkeuren samen met jullie de dag samen. Hierbij is geen vraag te gek en zelfs op de grote dag zelf zijn we flexibel. Denk bijvoorbeeld aan het weer dat op jullie trouwdag tegen kan vallen. Als jullie in deze situatie gebruikmaken van een van onze buitenlocaties, kan in goed overleg met jullie ceremoniemeester alsnog besloten worden om de ceremonie naar binnen te verplaatsen. Wij zorgen ervoor dat jullie op de dag zelf nergens naar om hoeven te kijken!

Officiële trouwlocatie

Tegenwoordig zijn jullie niet meer gebonden aan het trouwen binnen jullie eigen gemeente of stadhuis. In overleg met Burgerzaken kan jullie eigen gemeente Beachclub Sunrise op jullie huwelijksdag aanwijzen als ’Het Huis der Gemeente’. Hierbij is het goed om te weten dat de gemeente Best Beachclub Sunrise reeds heeft benoemd tot officiële trouwlocatie.

De trouwceremonie kan zowel op een van onze buiten- als binnenlocaties plaatsvinden. Tijdens de ceremonie wordt de locatie voorzien van 40 stoelen, een tafel voor de trouwambtenaar en statafels. Daarnaast decoreren wij de trouwlocatie met sfeervolle bloemen en kaarsen. In overleg met jullie kunnen wij dit nog extra uitbreiden.

Tijdens de ceremonie

Tijdens de trouwceremonie sluit een ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk. Hij of zij leidt het officiële gedeelte door de trouwakte voor te lezen en het ja-woord te regisseren. Daarnaast tekent de ambtenaar de trouwakte. Tijdens dit officiële gedeelte kunnen jullie ook een ritueel uitvoeren. Denk hierbij aan het aansteken van een kaars voor een dierbare die er niet bij kan zijn of het uitspreken van de huwelijksgeloften.

Jullie bruiloft is niet zomaar een bruiloft. Wij begrijpen dit als geen ander en denken graag met jullie mee over de invulling van deze speciale dag. Plan dan een afspraak met ons in, zodat we jullie bruiloft samen tot een onvergetelijke dag kunnen maken.

Willen jullie ook een sprookjeshuwelijk?

Offerte aanvragen
RESERVEREN