Trouwlocatie Eindhoven

Jullie gaan trouwen! Jullie liefde voor elkaar wordt verzegeld. Wij bieden jullie een unieke trouwlocatie aan het water van Aquabest, waar jullie van harte welkom zijn. We beschikken over een prachtige trouwlocatie in de omgeving van Eindhoven met sfeervolle zalen en buitenlocaties waar jullie de mooiste dag uit jullie leven kunnen vieren. Veel bruidsparen gingen jullie voor!

Trouwen op locatie in regio Eindhoven

Wat is er mooier dan elkaar het ja-woord geven op een unieke locatie? Wij hebben een adembenemende trouwlocatie aan het water van Aquabest, in regio Eindhoven. Jullie huwelijk wordt door één van de ambtenaren vanuit de gemeente voltrokken. Onze locatie is door de gemeente Best reeds benoemd tot officiële trouwlocatie. Hier zijn wij uiteraard erg trots op, want zo kan de gehele bruiloft plaatsvinden op één locatie: Beachclub Sunrise!

Intieme trouwceremonie of groots uitpakken?

Een bruiloft is iets speciaals. Wij zorgen er daarom graag voor dat jullie deze dag nooit vergeten. Onze locatie staat tot jullie beschikking zodat jullie trouwceremonie intiem kan plaatsvinden. Willen jullie het liever groots aanpakken? Dat is ook een mogelijkheid. Het is vanzelfsprekend dat alles voor jullie geregeld wordt, waardoor jullie volop van jullie onvergetelijke dag kunnen genieten.

Jullie kunnen er zelfs voor kiezen om te trouwen op ons drijvend ponton aan het strand van Aquabest. Een zeer unieke locatie die memorabel zal zijn voor jullie én de gasten. Wanneer het weer tegenvalt, zorgen wij uiteraard voor een plan B; oftewel een slecht weer-scenario. Dan kunnen jullie in overleg met de ceremoniemeester diezelfde ochtend besluiten om uit te wijken naar één van onze zalen.

Een onvergetelijke dag

Beachclub Sunrise is een prachtige trouwlocatie in omgeving Eindhoven en ook voor het trouwfeest zijn jullie bij ons in goede handen. Hierbij kunnen jullie denken aan een DJ, een fotograaf, de taart, een sitting down diner of een BBQ! De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij nodigen jullie daarom graag uit voor een persoonlijk gesprek om er samen voor te zorgen dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt.

Willen jullie ook een sprookjeshuwelijk?

Offerte aanvragen
RESERVEREN