Trouwlocatie

Voor de grote dag zijn jullie van harte welkom bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over een prachtige trouwlocatie met sfeervolle trouwzalen en buitenlocaties waar jullie de mooiste dag uit je leven in zijn geheel kunnen vieren. Veel bruidsparen gingen jullie voor en beleefden de dag van hun leven. Jullie kunnen vertrouwen op onze expertise!

Trouwen op locatie?

Willen jullie graag het ja-woord aan elkaar geven op een unieke trouwlocatie? Dat kan! Ieder huwelijk wordt door een ambtenaar vanuit de gemeente voltrokken. De gemeente Best heeft Beachclub Sunrise reeds benoemd tot officiële trouwlocatie. Zo kan jullie gehele bruiloft plaatsvinden op één unieke locatie.

Trouwen aan het strand

Beachclub Sunrise is de perfecte locatie om een bruiloft tot een waar sprookje te maken. Of jullie nu een intieme trouwceremonie houden of flink willen uitpakken, bij Beachclub Sunrise kan het allemaal. Indien het weer het toelaat kunnen jullie zelfs trouwen op een drijvend ponton aan het strand van Aquabest. Valt het weer op de dag zelf tegen? Dat is geen probleem. Wij zorgen altijd voor een slecht weer-scenario. In overleg met de ceremoniemeester kan zelfs tot op de ochtend van de bruiloft besloten worden om uit te wijken naar een van onze zalen.

Jullie locatie voor het trouwfeest? Beachclub Sunrise!

Ook jullie trouwfeest is in goede handen bij Beachclub Sunrise. Vooraf verzorgen wij de catering, waarbij jullie ontzettend veel keuze hebben. Kies je voor een sitting down diner of voor een barbecue? Kies wat het beste bij jullie past. Na het diner is er tijd om even heerlijk bij te komen, waarna iedereen klaar is voor de feestavond!

Om jullie bruiloft memorabel af te sluiten, kunnen jullie bijvoorbeeld tussen de brandende fakkels op het strand aan boord gaan en in stijl wegvaren op onze Love Boat.

Willen jullie ook een sprookjeshuwelijk?

Offerte aanvragen