Weddingplanner Eindhoven

Tijdens jullie bruiloft willen jullie de dag van jullie leven beleven. Wij begrijpen als geen ander dat jullie je dan geen zorgen willen maken en juist willen genieten van elkaar. Daarom nemen wij graag alle zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat jullie trouwdag goed verloopt. We hebben veel ervaring en expertise in huis om een belevenis te maken van deze bijzondere dag. Door de unieke locatie aan het meer van Aquabest in regio Eindhoven wordt er een sfeervolle ambiance gecreëerd.

Om jullie trouwdag soepeltjes te laten verlopen, begeleiden onze weddingplanners jullie van begin tot eind. We leveren uitgebreid maatwerk en staan voor jullie klaar om te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Met onze kennis van de huwelijksbranche vergeten we niets en zorgen we ervoor dat jullie trouwdag in goede banen wordt geleid. Onze toppers stellen zich graag aan jullie voor.

Onze weddingplanners

Kim Hoens

Wie ben ik?
Mijn naam is Kim Hoens, officieel Kim Brouwers-Hoens. Ik ben getrouwd met Mark en heb twee geweldig leuke kids, een meisje en een jongen. Ik woon met mijn gezin in Eindhoven.

Hoe lang werkzaam?
Ik ben in september 2008 gestart bij Beachclub Sunrise. Ik werk er inmiddels dus al heel wat jaartjes en werk 32 uur per week.

Wat maakt mijn job zo leuk?
Mijn job is gewoon de leukste job van allemaal! Het contact met de mensen is geweldig. Bruidsparen helpen om samen de mooiste dag van hun leven te creëren is echt mijn passie. Door de jaren heen heb ik al veel mooie dingen mogen bewonderen en veel gave ideeën gehoord en gezien, maar elke dag is uniek! Samen met de dames zorgen we ervoor dat geen enkel bruidspaar iets te kort komt.

Rilaina Bloks

Wie ben ik?
Mijn naam is Rilaina Bloks, kom uit Den Bosch en ik ben sinds 2016 weer terug op mijn oude vertrouwde plekje bij Beachclub Sunrise.

Hoe lang werkzaam?
Van eind 2013 tot begin 2014 heb ik stagegelopen bij Beachclub Sunrise. Na mijn studie succesvol te hebben afgerond, besefte ik dat ik mijn plekje eigenlijk best wel miste. Per 1 augustus 2016 ben ik hier dus weer aan de slag gegaan. Ik werk fulltime op kantoor, maar pik af en toe ook graag nog een partij mee!

Wat maakt mijn job zo leuk?
Wat ik het mooiste vind aan mijn werk, is dat het erg dankbaar werk is. We doen natuurlijk zo goed mogelijk ons best om het voor iedereen een onvergetelijke dag te maken. Als je dat achteraf ook als reactie krijgt, geeft dat natuurlijk een supergoed gevoel! Wat ik fijn vind is het gevoel dat bruidsparen jou de organisatie van hun grote dag toevertrouwen. Wat is er nou mooier dan dat?!

Nadieh Roosen
 
Wie ben ik?
Mijn naam is Nadieh Roosen. Ik kom oorspronkelijk uit Valkenswaard maar woon sinds een aantal jaar in het centrum van Eindhoven.

Hoe lang werkzaam?
Na een half jaar op de vloer te hebben gewerkt bij de diverse feesten en partijen bij Beachclub Sunrise, ben ik in februari 2017 begonnen met mijn afstudeerstage hier. Na mijn diploma te hebben behaald wilde ik eigenlijk mijn plekje niet meer verlaten, en ben ik dan ook niet meer weggegaan. Vanaf juli 2017 ben ik full time onderdeel van het team van Beachclub Sunrise. Ook ik werk voornamelijk op kantoor, maar ben ook regelmatig tijdens partijen op de vloer te vinden.  

Wat maakt mijn job zo leuk?
Samen met het bruidspaar in gesprek gaan om de mogelijkheden door te nemen vind ik geweldig om te doen. Ieder bruidspaar is uniek en verdient natuurlijk de dag waar zij van dromen. Om hier onderdeel van uit te mogen maken vind ik enorm dankbaar werk. Samen zetten wij alles op alles om jullie dag onvergetelijk te maken!

Afspraak inplannen? Neem contact met ons op!

Contact

De Weddingplanner

Wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag een onvergetelijke dag is waar jullie met plezier op terug kijken! Waar kunnen we jullie mee van dienst zijn?

We helpen jullie met de planning en organisatie
van jullie droombruiloft.

Op jullie mooiste dag is er vanuit ons een partijleider aanwezig
om alles in goede banen te leiden. Hij of zij is op de dag zelf
tevens het aanspreekpunt voor jullie ceremoniemeester.

Op jullie mooiste dag is er vanuit ons een partijleider aanwezig
om alles in goede banen te leiden. Hij of zij is op de dag zelf
tevens het aanspreekpunt voor jullie ceremoniemeester.

We helpen jullie met de planning en organisatie
van jullie droombruiloft.

We verzorgen een uniek en op maat gemaakt draaiboek voor ’de grote dag’.

We helpen jullie graag met het vaststellen en bewaken van het budget.

RESERVEREN