Weddingplanner

Tijdens jullie bruiloft willen jullie de dag van je leven beleven. Wij begrijpen dit als geen ander. Door onze ruime ervaring hebben wij de expertise in huis om van deze bijzondere dag een belevenis te maken. Hiervoor werken wij regelmatig samen met betrouwbare partners die eerder hun diensten hebben bewezen. Bij Beachclub Sunrise begeleiden, onder andere, onze collega’s Kim en Rilaina jullie tijdens de voorbereidingen van jullie bruiloft. Ze stellen zich graag aan jullie voor…

Kim Hoens
Wie ben ik? Mijn naam is Kim Hoens, officieel Kim Brouwers-Hoens. Ik ben getrouwd met Mark en heb twee geweldig leuke kids, een meisje en een jongen. Ik woon met mijn gezin in Eindhoven. Hoe lang werkzaam? Ik ben in september 2008 gestart bij Beachclub Sunrise. Ik werk er inmiddels dus al heel wat jaartjes en werk 32 uur per week. Wat maakt mijn job zo leuk? Mijn job is gewoon de leukste job van allemaal! Het contact met de mensen is geweldig. Bruidsparen helpen om samen de mooiste dag van hun leven te creëren is echt mijn passie. Door de jaren heen heb ik al veel mooie dingen mogen bewonderen en veel gave ideeën gehoord en gezien, maar elke dag is uniek! Samen met de dames zorgen we ervoor dat geen enkel bruidspaar iets te kort komt.

Rilaina Bloks
Wie ben ik? Mijn naam is Rilaina Bloks, kom uit Den Bosch en ik ben sinds 2016 weer terug op mijn oude vertrouwde plekje bij Beachclub Sunrise. Hoe lang werkzaam? Van eind 2013 tot begin 2014 heb ik stagegelopen bij Beachclub Sunrise. Na mijn studie succesvol te hebben afgerond, besefte ik dat ik mijn plekje eigenlijk best wel miste. Per 1 augustus 2016 ben ik hier dus weer aan de slag gegaan. Ik werk fulltime op kantoor, maar pik af en toe ook graag nog een partij mee! Wat maakt mijn job zo leuk? Wat ik het mooiste vind aan mijn werk, is dat het erg dankbaar werk is. We doen natuurlijk zo goed mogelijk ons best om het voor iedereen een onvergetelijke dag te maken. Als je dat achteraf ook als reactie krijgt, geeft dat natuurlijk een supergoed gevoel! Wat ik fijn vind is het gevoel dat bruidsparen jou de organisatie van hun grote dag toevertrouwen. Wat is er nou mooier dan dat?!

Afspraak inplannen? Neem contact met ons op!

Contact

De Weddingplanner

Wij zorgen ervoor dat jullie trouwdag een onvergetelijke dag is waar jullie met plezier op terug kijken! Waar kunnen we jullie mee van dienst zijn?

Planning & Organisatie

We helpen jullie met de planning en organisatie van jullie droombruiloft.

Partijleider

Op jullie mooiste dag is er vanuit ons een partijleider aanwezig om alles in goede banen te leiden. Hij of zij is op de dag zelf tevens het aanspreekpunt voor jullie ceremoniemeester.

Ideeen

We dragen jullie graag unieke en creatieve ideeën aan.

Ceremoniemeester

Jullie ceremoniemeester is het aanspreekpunt voor jullie gasten. Hij of zij staat in nauw contact met onze partijleider. Een ceremoniemeester is bij voorkeur iemand die dicht bij jullie staat. Het is ook mogelijk om via ons een officiële ceremoniemeester in te huren.

Draaiboek

We verzorgen een uniek en op maat gemaakt draaiboek voor ’de grote dag’.

Budget

We helpen jullie graag met het vaststellen en bewaken van het budget.