Kinderactiviteiten bij Beachclub Sunrise

Kinderactiviteiten Eindhoven

Schijnt het zonnetje en heeft u zin om erop uit te trekken met de kinderen? Kom dan gezellig een dagje naar Beachclub Sunrise: dé ideale plek voor kinderen om te genieten in de heerlijke buitenlucht! Kids kunnen hier lekker zwemmen, klimmen en klauteren in de kindvriendelijke speeltuin. Terwijl de kids zich vermaken, geniet u van een hapje in ons restaurant en een drankje op het luxe terras van Beachclub Sunrise.

Kinderworkshops

Ook bieden wij tijdens het zomerseizoen diverse leuke kinderworkshops aan. Hierbij zijn de kids lekker actief bezig terwijl u bij onze Beachclub heerlijk kunt genieten van het mooie uitzicht van Aquabest. Houd onze agenda daarom goed in de gaten voor de leukste kinderworkshops!

Kinderfeestje Eindhoven

Tijd voor een kinderfeestje in of rondom Eindhoven? Dat kan bij Beachclub Sunrise! Kies voor een stoer kinderfeestje met lekker eten zoals pannenkoeken in het restaurant! In de zomer is een strandfeestje ook mogelijk of een van onze kinderworkshops. 

Leuke kinderfeestjes voor blije gezichtjes en relaxte ouders. Wij nemen de hectiek van een kinderfeestje thuis houden helemaal weg. Terwijl de kinderen bezig zijn en spelen, kunt u rustig genieten van een drankje in onze beachbar of rustig lunchen in ons restaurant.

Eindhoven met Kinderen

Wat is er leuker dan gezellig er op uit met het hele gezin, bijvoorbeeld in het weekend? Even een dagje met het gezin leuke dingen doen en het huis uit zijn. Het is vaak lastig om steeds weer iets nieuws te bedenken voor uw kinderen. Kinderuitjes in Eindhoven zijn er gelukkig in overvloed bij Beachclub Sunrise & Aquabest. 

In de zomer is er het heerlijke strand waar de kinderen kunnen spelen. Is het nat en druilerig? Dan biedt het naastgelegen speelparadijs een uitgelegen kans om de dag goed te spenderen!

Wij zien u en uw kids graag tijdens ons zomerseizoen om gezamenlijk een geweldige dag bij onze unieke locatie te beleven! Bekijk voor meer informatie over leuke kinderactiviteiten bij onze locatie zeker de onderstaande websites.

DJ workshopGraffiti Workshop

Op zoek naar kinderactiviteiten in Eindhoven? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen
RESERVEREN