Nieuwjaarsborrel voor Bedrijven

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw nieuwjaarsborrel, -receptie of spetterend bedrijfsfeest? Bbij Beachclub Sunrise bent u aan het juiste adres! In de winter wordt Beachclub Sunrise omgetoverd tot een waar winterparadijs, waar de perfecte sfeer hangt voor een nieuwjaarsevenement! Op zoek naar een uniek feest in een bepaald thema? Of een locatie om het nieuwe jaar gezellig in te luiden met de hele organisatie of het team? Neem dan snel contact op voor vrijblijvend meer informatie.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij het organiseren van een nieuwjaarsevenement dient u met uiteenlopende zaken rekening te houden. Hier helpen wij u graag mee, waarbij wij het grootste gedeelte zelfs uit handen kunnen nemen. Daarnaast is ons evenementencentrum een perfecte plek voor de meer zakelijke gelegenheden of borrels. Kijk hiervoor ook op de website van Evenementcentrum Aquabest.

 

Nieuwjaarsborrel in Eindhoven

Voor de perfecte nieuwjaarsborrel hoef je niet ver te gaan. Aan het Winterse meer van Aquabest in Best vindt u Beachclub Sunrise & Eventcentre Aquabest, beide de perfecet locatie voor een nieuwjaarsfeest, receptie of nieuwjaarsborrel in Eindhoven. Met de keuze uit maar liefst 6 prachtig ingerichte zalen, van 40 personen tot wel 450 voor een flinke borrel of heus feest, bent u altijd aan het juiste adres bij Beachclub Sunrise!

Vraag een offerte voor een nieuwjaarsborrel aan!

Decoratie

Beachclub Sunrise is in de winter een unieke feestlocatie. Aan het water van Aquabest ontpopt de beachclub zich als een toevluchtsoord voor de perfecte nieuwjaarsreceptie of borrel. De sfeervolle decoratie maken van de locatie een ideale plek om een uniek feest te geven waarmee u zeker indruk gaat maken bij uw gasten of uw team.

Themafeest

Een thema of dresscode kan een persoonlijke en unieke draai geven aan uw feest. Gezien Beachclub Sunrise al volledig in wintersferen is aangekleed, passen bijvoorbeeld een Après-Ski of Oktoberfest thema perfect bij de locatie. Een themafeest is maatwerk, daarom stellen wij aan de hand van uw wensen een optimale invulling van uw (bedrijfs)feest samen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen om uw nieuwjaarsfeest tot een succes te maken!

Een Nieuwjaarsfeest bij Beachclub Sunrise?

Offerte aanvragen
RESERVEREN