Particulier Event

U wilt een mooie feestlocatie huren voor een verjaardag, jubileum of andere speciale gelegenheid? Beachclub Sunrise beschikt over alle faciliteiten om van iedere gelegenheid een succes te maken.

Zaal huren

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en events van Beachclub Sunrise?

Meld u dan aan voor onze particuliere nieuwsbrief! 

Aanmelden

Zaal huren

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor uw evenement? Beachclub Sunrise beschikt over meerdere binnen- en buitenlocaties met prachtig uitzicht over het water van Aquabest. We beschikken over zalen voor zowel grote als kleine gezelschappen. Al onze locaties hebben een adembenemend uitzicht over het water. Onze medewerkers voorzien u gastvrij van een hapje en een drankje.

Babyborrel

De populariteit van de babyborrel groeit hard in Nederland! Een leuk feestje organiseren voor uw wondertje? Bij Beachclub Sunrise is het mogelijk! Nodig vrienden en familie uit op deze mooie locatie, geniet van cupcakes, beschuit met muisjes of een etagère met wat lekkers. Een babyborrel is een speciale manier om iedereen te laten kennismaken met uw kleintje.

Verjaardagsfeest organiseren

Wilt u uw verjaardag op een bijzondere locatie vieren? Dan is Beachclub Sunrise de perfecte plek voor u! Van sfeervolle zalen tot het prachtige strand, al onze locaties zijn bijzonder! Organiseer samen met ons de perfecte surprise party om de jarige job te verrassen!

Unieke feestlocatie

Een jubileum, huwelijk of een andere speciale gelegenheid te vieren? Beachclub Sunrise verzorgt exclusieve feesten op de bijzondere locatie aan het  water van Aquabest. Wij maken van uw feest een onvergetelijke herinnering!

6 zalen

Zaal Sunrise, Zaal Sunset, Zaal Bruisend, Buddha Lounge, The View en Ponton!

Tot 1000 gasten

Van sfeervolle zalen tot het prachtige strand, voor feesten van 50 tot maar liefst 1.000 gasten!

Op zoek naar heerlijke gerechten of snacks voor tijdens het feest? Bekijk het Beachclub Sunrise Foodbook voor alle mogelijkheden.

Overtuigd? Wij maken graag een geheel vrijblijvende passende offerte!

360º Video Tour

RESERVEREN