Unieke Feestlocaties

Unieke feestlocatie Eindhoven

Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie in Eindhoven of omgeving? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons zijn er allerlei mogelijkheden zoals een borrel in één van onze binnenzalen. Onze locatie is van alle gemakken voorzien. Is er een bepaald themafeest? Dan denken wij graag met u mee.

 

Vraag een offerte voor een exclusief feest aan!

Unieke feestlocatie

Een feest bij Beachclub Sunrise staat garant voor een succesvolle feestlocatie. Onze sfeervolle zalen zijn stijlvol aangekleed, waardoor uw gasten zich direct op hun gemak zullen voelen. U kunt er ook voor kiezen om uw bijzonder samenzijn te vieren op een van onze unieke locaties op of rondom het water. Een feestje in onze lounge of op ons drijvend ponton; daar maakt u zeker indruk mee bij uw gasten. Op verzoek kunnen wij de aankleding aanpassen naar bijvoorbeeld een leuk thema of een specifieke kleur.

Themafeest of dresscode

Een thema of een dresscode kan een persoonlijke en unieke draai geven aan uw feest. Als u ervoor kiest om met een thema te werken, kies dan een onderwerp of dresscode die u zelf ook aanspreekt. Een zomers feestje kan erg leuk uitpakken, als bijvoorbeeld iedereen in het wit gekleed komt. Wij denken graag met u mee om ook de zalen volledig in thema aan te kleden.

Hapjes & drankjes

Bij een goed georganiseerd feest horen natuurlijk ook de nodige dorstlessende versnaperingen en smakelijke hapjes. U kunt er voor kiezen om een drankarrangement af te nemen, waarbij u onbeperkt gebruik mag maken van specifieke dranken. Afhankelijk van de hoeveelheid dranken die u in uw pakket wilt en de tijdsduur worden de kosten per persoon berekend. Het is tevens mogelijk om tijdens uw evenement de dranken op basis van nacalculatie te schenken. Wat betreft de smakelijke hapjes, bent u bij Beachclub Sunrise ook aan het juiste adres. Hier heeft u een ruime keuze uit een uitgebreid aanbod hapjes. Dit aanbod loopt uiteen van een eenvoudige bittergarnituur tot luxe hapjes met onder andere smakelijk gevulde amuseglazen. Bij het samenstellen van de hapjes tijdens uw feest kunt u gebruik maken van reeds samengestelde menu’s of kunt u ook amusehapjes op maat laten samenstellen.

Feestmuziek

Toepasselijke muziek maakt het feest. Zorg in het begin van de avond voor wat rustige muziek en naarmate de tijd vordert en de stemming er meer in komt, kunt u overgaan op snellere muziek, zodat de dansvloer al snel volloopt. Al onze feestlocaties zijn voorzien van luxe muziekinstallaties.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij helpen u hier graag mee. Op deze manier kunnen wij al een groot gedeelte uit uw handen nemen, wat u de nodige zorgen bespaart. Zo zorgen wij er samen voor dat het een memorabele avond wordt!

Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om uw feest tot in de puntjes te regelen. Wij nodigen u van harte uit om kennis met ons te maken. Graag nemen we met u door wat de mogelijkheden zijn aan de hand van uw wensen en uw budget. Een persoonlijk gesprek werkt verhelderend voor beide partijen. Zo leren wij u kennen en kunnen we onze feestlocatie afstemmen op uw wensen.

U wilt graag een geweldig feest organiseren, bijvoorbeeld ter ere van uw verjaardag, huwelijk, bedrijfsjubileum of een andere speciale gelegenheid. Onze feestlocatie biedt de mogelijkheid om een exclusief feest te organiseren op een unieke locatie aan het water van Aquabest. Wij verzorgen uw bijzondere feest of receptie tot in de puntjes om er een daverend succes van te maken.

Een exclusief feest bij Beachclub Sunrise?

Offerte aanvragen
RESERVEREN