Verjaardagsfeest

Wilt u uw verjaardag op een originele locatie vieren? Dan is Beachclub Sunrise de perfecte locatie voor u! Van sfeervolle zalen tot het ruime strand, voor feesten van 50 tot maar liefst 1.000 gasten! Uiteraard kunt u voor de verzorging van uw verjaardagsfeest rekenen op de gastvrijheid van Beachclub Sunrise.

Vraag vrijblijvend uw verjaardagsfeest offerte aan!
Unieke feestlocatie

Beachclub Sunrise is een unieke feestlocatie met veel mogelijkheden voor zowel grote als kleine partijen. Met de juiste ingrediënten groeit ieder feest uit tot een ware belevenis. Het recept van Beachclub Sunrise maakt ieder feest onvergetelijk; · Een fantastisch uitzicht over het door water omringde strand met palmbomen · Stijlvolle inrichting op alle locaties · Magistrale zonsondergang op het strand · Alles goed geregeld door het ervaren en professionele personeel · Voor elk feest een passende locatie

Verjaardagsfeest op uw eigen locatie

Naast de locaties op Aquabest biedt Beachclub Sunrise de mogelijkheid om een spetterend feest, vergadering of bijeenkomst op uw eigen locatie te verzorgen.

Wij steken graag de handen uit de mouwen om ook dit geheel naar uw wens op eigen terrein te verzorgen. Lekkere hapjes en drankjes, entertainment, aankleding en alle bijbehorende (technische) faciliteiten, wij nemen deze zorg graag uit handen.

Wilt u een verjaardagsfeest bij Beachclub Sunrise organiseren?

Offerte aanvragen
RESERVEREN