Zaal huren

Wilt u een unieke locatie huren om uw evenement nét dat beetje extra te geven? Voor de perfecte verzorging kunt u vertrouwen op de expertise van Beachclub Sunrise. Onze locaties beschikken over diverse technische faciliteiten, zoals: tv schermen, beamer, geluidsinstallatie et cetera. Maar wij bieden méér dan alleen een  perfecte locatie: niets is teveel gevraagd om uw event tot een waar succes te maken. Wij staan met genoegen tot uw dienst! Welke zaal past het beste bij u?

Neem contact met ons op!Zaalcapaciteit
Zaal Sunrise

De grootste ruimte van Beachclub Sunrise is de gelijknamige Zaal Sunrise. Deze zaal is omringd door glas. In combinatie met buddhabeelden en kroonluchters zorgt dit voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Deze zaal is ideaal voor grote gezelschappen, aangezien de zaal ruimte biedt voor 150 tot 450 personen.

Zaal Sunset

Sunset is geheel ingericht met Oosterse invloeden, waardoor u zich meteen in een andere wereld waant. Met ruime banken waarin u heerlijk kunt ontspannen en genieten, beschikt Sunset tevens over een overdekt buitenterras met uitzicht over het water. Magisch! De zaal is te boeken voor gezelschappen tot maar liefst 150 personen.

Zaal Bruisend

De unieke, hogere ligging van deze zaal tilt uw speciale gelegenheid letterlijk naar een hoger niveau! Onder het genot van een hapje en een drankje geniet u van een adembenemend uitzicht over het strand van Aquabest. Net zoals Zaal Sunset is deze zaal geschikt voor gezelschappen tot 150 personen.

The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Met een capaciteit tot 150 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events!

Let op: The View is gelegen op de eerste verdieping van Eventcentre Aquabest, aan de overkant van de plas van Aquabest.

Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme borrel, ceremonie of barbecue. Valt het weer op de dag zelf een beetje tegen? De Buddha Lounge is overdekt met een groot tentdoek. In de Buddha Lounge kunnen maar liefst 80 gasten worden ontvangen.

Ponton

Een exclusief drijvend waterterras, ideaal voor een zwoele zomeravond. Een schitterend uitzicht over het spiegelende water, lantaarns en een bar in de kapiteinshut maken het de meest originele locatie voor een borrel of een klein feestje.

360º Video Tour
Bekijken

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen
RESERVEREN