Medewerker bediening (oproep)

Ben jij die flexibele medewerker met sociale skills, die het geen probleem vindt om in de weekenden beschikbaar te zijn en heb je ervaring met horeca of wil je die graag opdoen? Ben je daarnaast representatief, betrouwbaar en open in je communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker bediening bij Beachclub Sunrise ben je verzekerd van een heel afwisselende baan. Zo werk je op de mooiste feesten en partijen waaronder: bruiloften, bedrijfsfeesten, borrels en verjaardagen. Daarnaast werk je achter de bar tijdens de leukste festivals op Aquabest. In ons restaurant kun je aan de slag in zowel de bediening als achter de bar. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de jou toegekende taken als barmedewerker, wijkloper of runner. Samen met een team van horecamedewerkers zorgen jullie ervoor dat de gasten zich thuis voelen en niets te kort komen.

Wat verwachten wij van jou?

·         Je bent flexibel en gemotiveerd;
·         Minimaal 2 avonden per week beschikbaar, waarvan 1 in het weekend;
·         Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en bent betrouwbaar;
·         Je bent communicatief, sociaal en representatief.

 Wij bieden jou:

·         Afwisselend horecawerk op een unieke en veelzijdige locatie;
·         Barwerkzaamheden op de vetste festivals;
·         Samenwerken in een jong en enthousiast team;
·         Een flexibel dienstverband; werken in zowel de avonden, weekenden als vakantieperiodes;
·         Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring.

Lijkt het je leuk om binnen het team van Beachclub Sunrise te komen werken en denk jij dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar: personeel@beachclubsunrise.nl t.a.v. Ingrid Geurts. Voor vragen kun je tevens contact opnemen via telefoonnummer: 0499 – 440313

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Dit geldt zowel voor W&S-, interim-, als detacheringbureaus.

 

Solliciteren
RESERVEREN