Partijleider (parttime)

Ben jij een ervaren horecamedewerker, heb je passie voor het vak en ben je op zoek naar een functie vol uitdaging en verantwoordelijkheid? Kom dan ons team versterken!

Als partijleider bij Beachclub Sunrise ben je operationeel verantwoordelijk voor diverse partijen zoals: bruiloften, bedrijfsfeesten, vergaderingen, verjaardagen en feestavonden. Je bent een echte gastheer/ gastvrouw en tijdens de partij het aanspreekpunt voor de gasten. Samen met een team van horecamedewerkers zorgen jullie ervoor dat de gasten een ultieme gastvrijheidsbeleving ervaren. De zalen worden door jullie klaargemaakt en je zorgt ervoor dat de partij soepel van start kan gaan. Daarnaast verzorg je de briefing voor de medewerkers en zorg je ervoor dat zij op de partij kunnen schitteren. Je enthousiasmeert, coacht, ondersteunt en stuurt je team aan om een perfecte avond voor de gasten neer te zetten.

Wat wij zoeken:
– Je hebt aantoonbare en relevante werkervaring in de horeca
– Je bent flexibel en beschikbaar in de avonden, weekenden en met feestdagen
– Je hebt een groot gevoel voor verantwoordelijkheid
– Je beschikt over een helikopterview
– Je bent communicatief en sociaal
– Je werkt graag in een team
– Je denkt probleemoplossend

Wat wij jou bieden:
– Een flexibel dienstverband, parttime
– Werken op alle evenementen welke georganiseerd worden door Beachclub Sunrise en First Vision
– Samenwerken in een jong en enthousiast team
– Een afwisselende en uitdagende baan
– Afhankelijk van je ervaring een salaris van € 1.950,- tot € 2.350,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband

Lijkt het je leuk om binnen het team van Beachclub Sunrise te komen werken en denk jij dat je de ideale kandidaat bent voor de functie partijleider? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar personeel@beachclubsunrise.nl t.a.v. Sharita. Voor vragen kun je tevens contact opnemen via telefoonnummer: 0499-440315.

Solliciteren
RESERVEREN