Winter feestlocatie Beachclub Sunrise

Bij Beachclub Sunrise kunt u het gehele jaar terecht voor diverse feesten en evenementen. Niet alleen in de zomer is Beachclub Sunrise een fijne feestlocatie, maar ook in de winter. Het is de perfecte winter locatie om een Sinterklaasfeest, Kerstfeest of Nieuwjaarsborrel te organiseren. Wij toveren onze beachclub om tot een winter wonderland! Dankzij de uitstekende ligging in omgeving Eindhoven en goede bereikbaarheid is onze locatie in de winter uitermate geschikt om uw feest of ander evenement te organiseren. Een feestje dat u niet snel zult vergeten. Een memorabele avond voor in de boeken!

Feestlocatie voor de winter

Ons winterparadijs in de regio van Eindhoven is een feestlocatie voor de echte winterliefhebber. Tijdens uw feest hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij verzorgen voor u de voorbereiding en uitvoering. Een goede voorbereiding is het halve werk! Wij gaan daarom graag met u in gesprek om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Op de desbetreffende dag schenken wij u alle aandacht, zodat we er een geslaagd winter wonderfeest van kunnen maken. Ziet u het al voor u? Wij nemen alle zorgen uit handen en u kijkt heerlijk uit over het water van Aquabest. Onze winter feestlocatie is het toevluchtsoord voor alle winterliefhebbers. Walking and dancing in a winter wonderland!

 Beachclub Sunrise is de ideale locatie om een onvergetelijk feest te geven. Laat een indruk achter die u en uw gasten zich nog jaren zullen herinneren. Wilt u bijvoorbeeld de Decembermaand goed vieren? Dan sluit een Sinterklaasfeest, themafeest of kerstborrel perfect aan bij uw wensen. Wilt u het jaar goed beginnen met familie, vrienden of collega’s? Dan kan dat met een gezellige nieuwjaarsborrel! Dit is uw kans om het nieuwe jaar goed van start te gaan.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Hieronder kunt u diverse mogelijkheden bekijken voor het perfecte winterfeest.

Evenementen agendaFood & Beverage book

Het perfecte winterfeest voor uw bedrijf!

Themafeest

Wilt u een themafeest organiseren in omgeving Eindhoven? Een thema of dresscode kan een persoonlijke en unieke draai geven aan uw feest. Gezien Beachclub Sunrise al volledig in wintersferen is aangekleed, past bijvoorbeeld een Après-Ski of Oktoberfest themafeest perfect bij de locatie. Een themafeest is maatwerk, daarom stellen wij aan de hand van uw wensen een optimale invulling van uw (bedrijfs)feest samen.

Een themafeest voor uw bedrijf!

Winterse Barbecue

Op zoek naar een andere foodinvulling voor uw gezelschap? Wij presenteren u de Winterse BBQ. Bij Beachclub Sunrise is een barbecue het gehele jaar door mogelijk, maar in de winter gebruiken we de nieuwste BBQ’s.*. Heerlijke gerechten van de OFYR en smoker zullen uw gasten doen verbazen. Uiteraard hebben wij tal van mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

*Mogelijke zalen: Sunrise en Sunset.

Barbecuen in de winter? Lekker!

Winterse borrel

Een speciale gelegenheid op de planning? Beachclub Sunrise is de perfecte locatie om met uw collega’s te komen borrelen!  Dé uitgelezen kans om samen te proosten om mooie prestaties onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Samen kijken we naar een geschikte ruimte en uw wensen voor de invulling. Wij zorgen ervoor dat uw borrel nog lang bijblijft en uw gasten met een voldaan gevoel weer huiswaarts keren.

Proosten op mooie momenten!

Wij staan voor u klaar!

Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt, maar voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid bieden wij een passende oplossing! Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken ook graag met u mee over de invulling van uw perfecte winterse feest.

Onze zalen

Sunrise
Sunset
Bruisend
The View

Neem ook eens een kijkje bij Eventcentre Aquabest

Op zoek naar een grote locatie voor uw winters bedrijfsfeest? The Main, bij Eventcentre Aquabest, heeft een oppervlakte van maar liefst 1700m2 en is hiermee geschikt voor diverse evenementen. Doordat The Main een casco inrichting heeft kan de locatie helemaal op maat worden aangekleed en ingericht, passend bij uw event. The Main is de ideale locatie voor een uniek bedrijfsfeest, een succesvolle beurs, geslaagd congres of voor uw publieksevenement!

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Meld u dan snel aan voor de nieuwsbrief van Beachclub Sunrise. Wij versturen u maandelijks leuke info omtrent activiteiten en evenementen én onze locatie.

360ºC Video Tour

RESERVEREN