Winter bij Beachclub Sunrise

Op zoek naar de perfecte winterse locatie om Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar te vieren? Dan bent u bij Beachclub Sunrise aan het juiste adres! Deze winter wordt Beachclub Sunrise omgetoverd tot een waar winterparadijs. Wilt u een uniek feest in winters thema? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij het organiseren van een memorabele avond dient u met uiteenlopende zaken rekening te houden. Hier helpen wij u graag mee, waarbij wij het grootste gedeelte zelfs uit handen kunnen nemen.

Beachclub Sunrise is in de winter een uniek feestlocatie. Aan het water van Aquabest ontpopt de Beachclub zich als een toevluchtsoord voor de echte winterliefhebber. De sfeervolle decoratie maakt  van de locatie een ideale plek om een uniek feest te geven waarmee u zeker indruk gaat maken bij uw gasten.

Het perfecte winterfeest voor uw bedrijf!

Themafeest

Een thema of dresscode kan een persoonlijke en unieke draai geven aan uw feest. Gezien Beachclub Sunrise al volledig in wintersferen is aangekleed, past bijvoorbeeld een Après-Ski of Oktoberfest thema perfect bij de locatie. Een themafeest is maatwerk, daarom stellen wij aan de hand van uw wensen een optimale invulling van uw (bedrijfs)feest samen.

Een themafeest voor uw bedrijf!

Sinterklaas

Uw bedrijf verrassen met een Sinterklaasfeest? Pak uit voor uw collega’s, partners en kinderen. Wij zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Geniet van een warme chocomel met heerlijk snoepgoed. De Sint en zijn pieten mogen hierbij uiteraard niet ontbreken. Indien gewenst kunnen wij ervoor zorgen dat de Sint geheel afgestemd op de kinderen in uw gezelschap zijn Grote Boek meeneemt.

Sinterklaas vieren bij Sunrise!

Kerst

De mooiste tijd van het jaar komt langzaam in zicht: Kerstmis! Saamhorigheid is toch wel het woord dat hier volledig bij aansluit. Pak dit jaar uit met Kerstmis voor collega’s door het organiseren van een feestelijk diner of een echt (fout) kerstfeest. Op zoek naar een originele invulling voor het kerstpakket? Wij kunnen u helpen met het opzetten van een heuse kerstmarkt, waarbij uw gasten hun eigen kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen. Onze zalen zullen volledig in kerstsfeer worden aangekleed om de gelegenheid compleet te maken.

Het perfecte Kerstcadeau voor uw personeel!

Jaarafsluiting

Beachclub Sunrise is de perfecte locatie om het jaar goed af te sluiten. December is vaak een harde deadline ter afsluiting van een drukke periode. Het is daarom belangrijk om successen van afgelopen jaar te vieren, maar ook om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Wij denken graag met u mee om uw jaarafsluiting of eindejaarsfeest in goede banen te leiden. Al onze zalen beschikken over faciliteiten om een goede presentatie of bijeenkomst neer te zetten, maar ook om een knallend feest te verzorgen. Een mooie blijk van erkenning en waardering voor de inzet van het afgelopen jaar.

Een goede afsluiting van het jaar!

Nieuwjaarsborrel

Het nieuwe jaar goed beginnen? Na de drukke decembermaand staat er nog een belangrijke happening op de planning: de nieuwjaarsborrel/-receptie of een heuse kick-off meeting. Dé uitgelezen kans om samen de feestdagen door te nemen en goede voornemens voor het nieuwe jaar te bespreken. Samen kijken we naar een geschikte ruimte en uw wensen voor de invulling. Wij zorgen ervoor dat uw partij nog lang bijblijft en dat er met een frisse blik aan het nieuwe jaar gestart kan worden.

Proosten op het nieuwe jaar!

Winterse Barbecue

Op zoek naar een andere foodinvulling voor uw gezelschap? Wij presenteren u de Winterse BBQ. Bij Beachclub Sunrise is een barbecue het gehele jaar door mogelijk, maar in de winter gebruiken we de nieuwste BBQ’s.*. Heerlijke gerechten van de OFYR en smoker zullen uw gasten doen verbazen. Uiteraard hebben wij tal van mogelijkheden voor zowel kleine als grote groepen. Vraag ons naar de mogelijkheden. 

*Mogelijke zalen: Sunrise en Sunset.

Barbecuen in de winter? Lekker!

Wij staan voor u klaar!

Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt, maar voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid bieden wij een passende oplossing! Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken ook graag met je mee over de invulling van jouw perfecte winterse feest.

Onze zalen

Sunrise
Sunset
Bruisend
The View

Neem ook eens een kijkje bij Eventcentre Aquabest

Op zoek naar een grote locatie voor uw winters bedrijfsfeest? The Main, bij Eventcentre Aquabest, heeft een oppervlakte van maar liefst 1700m2 en is hiermee geschikt voor diverse evenementen. Doordat The Main een casco inrichting heeft kan de locatie helemaal op maat worden aangekleed en ingericht, passend bij uw event. The Main is de ideale locatie voor een uniek bedrijfsfeest, een succesvolle beurs, geslaagd congres of voor uw publieksevenement!

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Meld u dan snel aan voor de nieuwsbrief van Beachclub Sunrise. Wij versturen u maandelijks leuke info omtrent activiteiten en evenementen én onze locatie.

360ºC Video Tour