Chat with us, powered by LiveChat

Cadeautjes Beachclub Sunrise

 

Het afgelopen jaar is een bijzonder jaar voor ons geweest en dat hebben we natuurlijk aan u als klant te danken! 

Het jaar 2019 willen we voor u net zo bijzonder, mooi en succesvol maken als het afgelopen jaar. Daarom willen we graag nogmaals bedanken middels één van onze cadeautjes. We bieden u de mogelijkheid om te kiezen uit de volgende cadeautjes. Deze brengen u alvast een extraatje voor het nieuwe jaar! 

Heeft u nog geen plannen voor de maanden waarin de cadeautjes toepasbaar zijn? Dan helpen we u natuurlijk graag om mee te denken over een ander tijdstip en/of soort evenement!

Team Beachclub Sunrise 

Welk cadeautje kiest u?

Korting op de zaalhuur

Boek nu uw feest, vergadering, nieuwjaarsborrel of personeelsfeest bij Beachclub Sunrise voor in de maanden januari t/m maart 2019 en ontvang een mooie korting (€150 korting) op de zaalhuur!

Ik wil korting!

Gratis limonade- of fruitwaterbar

Ontvang tijdens uw partij, vergadering, nieuwjaarsborrel een gratis fruitwater- (t.w.v. €1,75 p.p.) of limonadebar (t.w.v. €2,50 p.p.) en verras uw gasten met heerlijke drankjes. Deze actie geldt voor alle partijen in de maanden januari t/m maart 2019, voor maximaal 250 personen en 5 uur durend.

Gelijk boeken!

Altijd iets te vieren!

Profiteer van de winteractie van Beachclub Sunrise en boek een verjaardagsfeest, jubileum, babyborrel of ander leuk feest voor in de periode januari t/m maart!

Wij staan voor u klaar!

Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt, maar voor iedereen staan wij klaar en voor iedere gelegenheid bieden wij een passende oplossing! Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw perfecte evenement.

Onze zalen

Sunrise
Sunset
Bruisend
The View

Neem ook eens een kijkje bij
Eventcentre Aquabest

Op zoek naar een grote locatie voor uw evenement? The Main, bij Eventcentre Aquabest, heeft een oppervlakte van maar liefst 1700m2 en is hiermee geschikt voor diverse evenementen. Doordat The Main een casco inrichting heeft kan de locatie helemaal op maat worden aangekleed en ingericht, passend bij uw event. The Main is de ideale locatie voor een uniek bedrijfsfeest, een succesvolle beurs, geslaagd congres of voor uw publieksevenement!

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Meld u dan snel aan voor de nieuwsbrief van Beachclub Sunrise. Wij versturen u maandelijks leuke info omtrent activiteiten en evenementen én onze locatie.

360ºC Video Tour