Chat with us, powered by LiveChat

Winteractie Beachclub Sunrise & Eventcentre Aquabest

Namens Beachclub Sunrise en Eventcentre Aquabest willen we u hartelijk danken voor het vertrouwen in ons de afgelopen jaren.

Voor 2019 wensen we u het allermeeste, allermooiste en uiteraard het allerbeste toe!

Daarom willen we u, namens Beachclub Sunrise & Eventcentre Aquabest, graag één van de twee extra kortingen aanbieden. U bent vrij in uw keuze!

Welke korting kiest u?

Kortingen Eventcentre Aquabest

Kortingen Eventcentre Aquabest

Kortingen Beachclub Sunrise

Kortingen Beachclub Sunrise

Wij staan voor u klaar!

Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt, maar voor ieder bedrijf en iedere gelegenheid bieden wij een passende oplossing! Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken ook graag met u mee over de invulling van uw perfecte winterse feest.

Onze zalen

Sunrise
Sunset
Bruisend
The View

Neem ook eens een kijkje bij Eventcentre Aquabest

Op zoek naar een grote locatie voor uw event? The Main, bij Eventcentre Aquabest, heeft een oppervlakte van maar liefst 1700m2 en is hiermee geschikt voor diverse evenementen. Doordat The Main een casco inrichting heeft kan de locatie helemaal op maat worden aangekleed en ingericht, passend bij uw event. The Main is de ideale locatie voor een uniek bedrijfsfeest, een succesvolle beurs, geslaagd congres of voor uw publieksevenement!

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Meld u dan snel aan voor de nieuwsbrief van Beachclub Sunrise. Wij versturen u maandelijks leuke info omtrent activiteiten en evenementen én onze locatie.

360ºC Video Tour