Zakelijk Evenement

U wilt uw medewerkers bedanken voor hun geweldige inzet dit jaar, een bijzonder jubileum vieren of een succesvol evenement organiseren? Beachclub Sunrise biedt u het perfecte decor voor uw zakelijke evenement. Onze locaties zijn voorzien van allerlei technische faciliteiten, zoals tv-schermen, beamers en geluidsinstallaties. Maar wij bieden méér dan alleen een perfecte locatie: niets is teveel gevraagd om uw zakelijke event tot een waar succes te maken!

Zaal huren

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en events van Beachclub Sunrise? Meld u dan aan voor onze zakelijke nieuwsbrief!

Aanmelden

Evenement organiseren

U bent gevraagd om een zakelijk event te organiseren. De directie verwacht dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zoals u weet is een goede voorbereiding het halve werk. Een evenement bij Beachclub Sunrise staat garant voor een succesvolle belevenis. Een prachtige locatie ligt ten grondslag en onze medewerkers staan klaar om uw zakelijke evenement memorabel te maken. Daarnaast is er volop keuze wat betreft de catering.

Vergaderlocatie Eindhoven

Een inspirerende setting is een goede basis voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. Onze beachclub is een unieke vergaderlocatie in een prachtige omgeving op slechts een korte reistijd van Eindhoven. Onze vergaderzalen zijn zeer geschikt om presentaties te geven, te brainstormen over nieuwe ideeën en concepten of voor een gezamenlijke meeting. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om uw zakelijke bijeenkomst geheel naar wens te maken.

Bedrijfsuitje Eindhoven

Hard werken moet natuurlijk worden beloond! Verras uw medewerkers en nodig hen uit voor een uniek bedrijfsuitje. Wanneer uw personeel zich op en top voelt, werkt dit immers door tot in de kern van de organisatie. Gooi de remmen eens los en ga uit uw dak tijdens uw eigen bedrijfsfeest.

Jubileum organiseren

Viert u het bestaan van uw bedrijf, heeft u een jubilaris of neemt u afscheid van iemand? Zo’n bijzondere mijlpaal laat u toch niet stilletjes voorbij gaan? Bij Beachclub Sunrise zorgen wij ervoor dat u, uw gasten en relaties zich van harte welkom tijdens een op en top verzorgd jubileum.

Expertise van Beachclub Sunrise

Voor de verzorging van uw zakelijke evenement kunt u vertrouwen op de expertise van Beachclub Sunrise. Elk zakelijk evenement vraagt om maatwerk. Kies uit een ruim assortiment lekkere hapjes en drankjes. Daarnaast zorgen wij voor een sfeervolle aankleding en de technische faciliteiten. Aan de hand van uw wensen stellen wij uw perfecte event samen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemenBedrijfsfolder

360º Video Tour

RESERVEREN