Bedrijfspresentaties

Op zoek naar dé perfecte locatie voor uw bedrijfspresentatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Beachclub Sunrise ligt aan het water van Aquabest. Er zijn meerdere zalen beschikbaar, die over alle faciliteiten beschikken en uw presentatie tot een succes maken. Hierbij kunt u denken aan het gebruik van een beamer, microfoon en flip-over. Wij zetten hieronder de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Zaal Sunrise

De grootste ruimte van de Beachlub is zaal Sunrise. De zaal is omgeven door glas, dit zorgt voor een prachtig uitzicht over het water. Deze zaal is uitermate geschikt voor grotere groepen, aangezien de zaal een capaciteit heeft van maximaal 450 personen. De zaal is zo ingericht dat er een unieke en warme sfeer heerst.

Zaal Sunset

Zaal Sunset

Zaal Sunset is een gezellige locatie voor een bedrijfspresentatie. U waant zich in Oosterse sferen door de unieke inrichting. In de banken kunt u op een heerlijk relaxte manier genieten van een presentatie. Een leuke extra is het afgeschermde buitenterras waarbij u een mooi uitzicht heeft over het water. De zaal is ideaal voor gezelschappen tot 150 personen.

Zaal Bruisend

Zaal Bruisend heeft met haar veranda een mooi uitzicht over het water van Aquabest. Het witte interieur van de zaal in combinatie met de barokke stijl zorgt voor een heldere sfeer, perfect voor een presentatie. De zaal is geschikt voor maar liefst 150 personen en beschikt over de nodige faciliteiten.

The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Met een capaciteit tot 150 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events! De inrichting van de locatie, het ruime dakterras en het uitzicht maakt de The View een unieke locatie.

Aanvullende activiteiten

Naast een bedrijfspresentatie kunt u aansluitend een vergadering of meeting houden en een hapje eten. Bij Beachclub Sunrise kunt u met een groot gezelschap genieten van een diner of BBQ.

Vraag naar aanvullende arrangementenFoodbook

Neem een kijkje in de zalen van Beachclub Sunrise

Een bedrijfspresentatie bij Beachclub Sunrise?

Offerte aanvragen
RESERVEREN