Bedrijfsuitje

Is het weer eens tijd om uw collega’s te verrassen met een spetterend bedrijfsfeest of uitje? Bij ons kunt u lekker barbecueën, actief doen en een avondje uit beleven. Beachclub Sunrise is een unieke locatie voor uw bedrijfsfeest!

Actief bedrijfsuitje in Eindhoven

Adventure & Thrill is de partij waarmee Beachclub Sunrise samenwerkt om uw event tot een unieke belevenis te maken! Zij verzorgen leuke activiteiten voor waaghalzen zoals paintball, lasergaming en survival. Beachvolleyballen en vijvergolfen behoren ook tot de mogelijkheden. Bij slecht weer zorgt de organisatie voor een alternatief binnenprogramma.

Meer over Adventure and Thrill
Waterskiën in Eindhoven

Bij Cablepark in Aquabest heb de je mogelijkheid om te wakeboarden en te waterskiën op een fantastische locatie! Een super uitdagend bedrijfsuitje of team activiteit waar je je energie helemaal in kwijt kunt! Terwijl je op de ski’s staat wordt je vooruit getrokken door de kabel baan. De uitdaging is om in evenwicht te blijven. Of je nu alleen komt of met een groep van 65 personen, het wordt gegarandeerd een fantastische dag!

Meer over Cablepark Aquabest
Flyboarden in Eindhoven

Nog tot en met september verzorgt Flyboard Xperience een te gekke Flyboard workshop bij Beachclub Sunrise. Beweeg je in, onder en boven het water! Vlieg waar je heen wilt en voel de kracht waarover jij de controle hebt. Maak adembenemende duikvluchten en voel de adrenaline door je lichaam gieren als je 13 meter boven het water vliegt!

Meer info
Bedrijfsfeest

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Dan is Beachclub Sunrise een prachtige locatie. Zowel binnen als buiten kunt u er een heerlijk personeelsfeest houden.

Zalen (binnen)
De Beachclub heeft drie zalen: Zaal Sunrise, Zaal Sunset en Zaal Bruisend. In zaal Sunrise kunnen 150 tot 450 mensen terecht, daarbij is deze zaal erg sfeervol door het mooie uitzicht over het water. Zaal Sunset heeft Oosterse invloeden en hier kunnen maximaal 150 personen een feestje bouwen. Allebei de zalen hebben een eigen DJ ruimte, die naar eigen wens ingericht kan worden. Zaal Bruisend zorgt voor een meer betoverende sfeer met haar witte interieur met barokke accenten. Deze zaal beschikt tevens over een prachtig hoger gelegen terras en is beschikbaar voor maximaal 150 gasten.

Aan de overkant van de plas van Aquabest bevindt zich het Eventcentre Aquabest. Op de eerste verdieping van deze locatie beschikken wij over de zaal ’The View’. The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Met een capaciteit tot 150 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events! 

Welke zaal past bij u?Zaalcapaciteit
Bedrijfsfeest in Wintersfeer

Uw bedrijfsfeest in Wintersfeer? Dat kan! Beachclub Sunrise is tijdens de winter volledig aangekleed met winterse decoratie en hiermee dus de perfecte plek voor een ’ijskoud’ feest. Door de mooie decoratie leent de locatie zich ook perfect voor feesten met als thema Oktoberfest, Kerstmis of Après Ski!

Uw winterfeestNeem contact met ons op
Op uw locatie

Wij komen ook graag naar u toe met onze catering, bijvoorbeeld voor een BBQ op locatie. Door jarenlange ervaring heeft Beachclub Sunrise alles in huis om uw feest, vergadering of bijeenkomst op locatie te laten slagen. Lekker eten en drinken maken het compleet.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Workshops

Wilt u een uniek personeelsuitje in Eindhoven organiseren? Volg dan een sfeervolle of muzikale workshop bij ons. U kunt kiezen uit onder andere:

Salsa Workshop

Het eerste deel van de cursus bestaat uit het aanleren van basispassen van de salsa dans. Dit gebeurt op een swingende en eenvoudige manier. Het tweede gedeelte maken de gasten kennis met de Merengue dans en de Bachata dans.

Cocktail Workshop

Leer in deze workshop hoe u zelf een heerlijke cocktail maakt. In no time maakt u een cocktail met de juiste technieken, ingrediënten en recepten. De kunst van het cocktail shaken komt aan bod en daarna kunt u uiteraard genieten van uw eigen cocktail.

Percussie Workshop

In het begin speelt iedereen hetzelfde ritme om op te warmen. Daarna wordt de techniek uitgelegd en komen verschillende ritmes aan bod. Zo ontstaan opzwepende ritmes met veel dynamiek. Door deze workshop ontstaat er een uitgelaten sfeer waarbij de lachspieren volop worden aangesproken!

De perfecte workshop gevonden voor uw feest, partij of evenement?

Boek een workshop
RESERVEREN