Zakelijke bijeenkomsten

Voor zakelijke bijeenkomsten is Beachclub Sunrise uw ideale zakenpartner. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en u zich bezig kunt houden met zaken die voor u belangrijk zijn.

Vergaderlocatie

Wilt u een vergaderruimte huren? Een setting die inspireert vormt de basis voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. Beachclub Sunrise heeft unieke vergaderlocaties in een prachtige omgeving dichtbij Eindhoven. De vergaderzalen zijn uitermate geschikt om nieuwe ideeën of plannen te ontwikkelen of voor een gezamenlijke meeting.

Vraag hier een offerte aan
Congreslocatie

Organiseert u een congres voor zakelijke relaties? Ook hier voorzien wij in uw behoeften. Wij hebben alle middelen in huis om een congres te organiseren, van beamer tot geluidsinstallatie. Door de mooie omgeving kunt u op een ontspannen manier relaties leggen en versterken voor uw bedrijf.

Vraag hier een offerte aan
Jubileum organiseren

Viert u het jubileum van uw bedrijf, zet u een jubilaris in het zonnetje of neemt u afscheid van een gewaardeerde collega? Zo’n bijzonder moment laat u toch niet zomaar voorbij gaan? Wij zorgen ervoor dat uw gasten en relaties zich helemaal op hun gemak voelen bij Beachclub Sunrise.

Bekijk het locatie aanbod
Receptie organiseren

Bij een receptie hoort een speciale locatie. Voor uw bedrijf bieden wij genoeg mogelijkheden om bijvoorbeeld een afscheidsreceptie of nieuwjaarsreceptie te organiseren. Met de verschillende locaties zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven met diverse budgetten en verschillende groottes van gezelschappen.

Bekijk het locatie aanbod
RESERVEREN