Referenties

Beachclub Sunrise wil zich natuurlijk als de beste partner voor uw partij of evenement presenteren. Maar de beste reclame is natuurlijk de ervaring van onze gasten. Daarom hebben we hieronder een aantal bijzondere cases en samenwerkingen geplaatst. 

Overtuigd? Neem contact op!
Bol Ibiza Party

Bol Adviseurs | Bedrijfsfeest | 160 pers.

Bol Adviseurs kenmerkt zich door een gemeenschappelijk doel waar hun medewerkers samen naar streven: het waarmaken van dromen en ambities van ondernemers. Om dit te realiseren, helpen ze hun klanten om het beste in hun bedrijf, in zichzelf en in hun medewerkers naar boven te brengen. En hoe kun je nu het beste in je eigen bedrijf naar boven brengen? Juist, door een goed feestje te bouwen! Op zaterdag 15 september 2018 mochten wij daarom de Bol Ibiza Party organiseren. Zaal Sunrise werd hierbij omgetoverd tot een waar Ibiza decor (maar dan op Aquabest). De gasten werden ontvangen met een heerlijke, zomerse welkomstcocktail. Terwijl de DJ relaxte loungemuziek draaide, was op de veranda het streetfoodfestival geopend, waarbij men terecht kon bij een heuse “Sud de Mer” corner of het “Meat District”. Om 19.00 viel de saxofonist in, om de sfeer wat extra op te zwepen. Voor een leuke (blijvende) herinnering kon men terecht bij de festival tattoos en de photobooth, terwijl de complimentenmeisjes rondliepen en een nog grotere lach op ieders gezicht toverden. Om 22.00 startten we met de spetterende feestavond, waarbij de voetjes goed van de vloer gingen!

Bol Adviseurs
Bijzonder voor medewerkers

Van Doormalen Retail Groep | Bedrijfsfeest | 850 pers.

Van Doormalen Retail Groepstaat altijd klaar voor hun klanten, waardoor boodschappen doen een bijzonder moment van de dag wordt. Daarbij zorgen zij voor hun personeel voor een plezierige werkomgeving, omdat zij erin geloven dan van betekenis te kunnen zijn voor anderen. Om het personeel te bedanken voor hun bijzondere inzet, mochten wij op zaterdag 25 november 2017 een groots bedrijfsfeest voor Van Doormalen Retail Groep organiseren. Hiervoor is de gehele Beachclub omgetoverd tot feestlocatie. In zaal Bruisend kon men deelnemen aan een digital graffiti of light-painting workshop. Zaal Sunset was omgetoverd tot area waar men kon relaxen in de lounge of juist luidkeels meezingen met karaoke. Alskers op de taart kwam Thom Craane een optreden geven. Zaal Sunrise was dé absolute feestzaal met een DJ en de Corona’s. Als herinnering konden de gasten hier op de foto bij de photobooth of een tekening van zichzelf laten maken door de digitale karikaturist. Het streetfoodfestival maakte het feest compleet. Verschillende foodpunten met voor ieder wat wils: van hamburgers en een frietkot tot een complete Oosterse sushi kraam.

“Iedereen heeft genoten!”

Van Doormalen Retailgroep
RESERVEREN