Themafeesten

Een stijlvol gemaskerd bal, een te gek Après ski-feest of een swingend BBQ tuinfeest. Als u op zoek bent naar een uniek themafeest voor u en uw collega’s, dan bent u bij Beachclub Sunrise aan het juiste adres. Een uniek themafeest met DJ, welkomstdrankjes, een onbeperkt drankenassortiment en een smakelijk koud en warm buffet volledig in stijl van het gewenste thema. Met zo’n origineel personeelsfeest verrast u uw collega’s zeker!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Themafeesten: een origineel personeelsfeest!

Uw personeel heeft lang uitgekeken naar een groot feest. Na al die inspanningen van de laatste tijd hebben zij dit ook meer dan verdiend! Wilt u uw personeel het bedrijfsfeest geven dat ze verdienen? Neem dan contact op met Beachclub Sunrise voor een uniek themafeest. Niets is ons te gek! Wanneer u nog geen inspiratie heeft voor een geschikt thema, denken wij graag met u mee. Wat dacht u van een Full Moon Party, Beach Party, Dress-up Party, Après-Ski Party of een Back To The 80’s / 90’s Party!

De beachclub beschikt over diverse zalen: Zaal Sunrise, Zaal Sunset, Zaal Bruisend en The View. In zaal Sunrise kunnen 150 tot 450 mensen terecht, daarbij is deze zaal erg sfeervol door het mooie uitzicht over het water. Zaal Sunset heeft Oosterse invloeden en hier kunnen maximaal 150 personen een feestje bouwen. Zo ook Zaal Bruisend, welke met haar witte interieur en veranda zorgt voor een betoverende sfeer. The View, gelegen aan de overkant van de plas van Aquabest biedt een prachtig uitzicht over het water. De sfeervolle inrichting passend bij de omgeving zorgt ook hier voor een unieke uitstraling. Uiteraard moet u ook voor een schitterende buitenfeestlocatie bij Sunrise Beachclub zijn. De Buddha Lounge en het Ponton zijn zeer geschikt voor kleinere en intiemere feestjes! Een themafeest is maatwerk. Daarom stellen wij aan de hand van uw wensen een optimale invulling van uw bedrijfsfeest samen. Maak online alvast een afspraak. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om mogelijkheden en inspirerende ideeën te bespreken.

Vraag nu een offerte aan

Op zoek naar een themafeest? Wij helpen u graag verder!

Contact opnemen

Uw eigen winterfeest

Op zoek naar de perfecte winterse locatie voor uw nieuwjaarsreceptie, -borrel of -bijeenkomst of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Beachclub Sunrise aan het juiste adres! Deze winter wordt Beachclub Sunrise omgetoverd tot een waar winterparadijs. Wilt u een uniek feest in winters thema? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij het organiseren van een memorabele avond dient u met uiteenlopende zaken rekening te houden. Hier helpen wij u graag mee, waarbij wij het grootste gedeelte zelfs uit handen kunnen nemen.

Vraag een offerte voor een winters feest aan!

Decoratie

Beachclub Sunrise is in de winter een uniek feestlocatie. Aan het water van Aquabest ontpopt de beachclub zich als een toevluchtsoord voor de echte winterliefhebber. De sfeervolle decoratie maken van de locatie een ideale plek om een uniek feest te geven waarmee u zeker indruk gaat maken bij uw gasten.

Themafeest

Een thema of dresscode kan een persoonlijke en unieke draai geven aan uw feest. Gezien Beachclub Sunrise al volledig in wintersferen is aangekleed, passen bijvoorbeeld een Après-Ski of Oktoberfest thema perfect bij de locatie. Een themafeest is maatwerk, daarom stellen wij aan de hand van uw wensen een optimale invulling van uw (bedrijfs)feest samen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen om uw feest tot een winters succes te maken!

Een winters feest bij Beachclub Sunrise?

Offerte aanvragen
RESERVEREN