Inspirerende trainingslocatie

Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw cursus of training? Beachclub Sunrise beschikt over verschillende zalen met elk een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. De unieke locaties beschikken allemaal over de nodige audiovisuele faciliteiten zoals een beamer, microfoon en flip-over. 

De warme uitstraling van onze zalen in combinatie met het mooie rustieke uitzicht over het water van Aquabest bieden de perfecte inspirerende locatie voor een succesvolle cursus of training.

Meer informatie voor uw vergadering?
Trainingslocatie omgeving Eindhoven

Niets is zo belangrijk voor uw trainingsessie als een goede inspirerende locatie. Beachclub Sunrise biedt een mooi uitzicht over het water van Aquabest en is gelegen op slechts een korte reistijd van Eindhoven. De gratis parkeerplekken en verbinding met de A2/A50/A58 maken de locatie ook geschikt voor deelnemers aan uw trainingssessie van buiten Eindhoven.

De ideale zaal voor uw training

Beachclub Sunrise beschikt over drie prachtig gedecoreerde zalen. Zaal Sunset en Bruisend kunnen beide 50 gasten plenair aan, zaal Sunrise 100 gasten. Met een u-vorm opstelling zijn deze zalen ook voor kleinere groepen perfect. De vergaderzaal is tevens voor trainingen uitermate geschikt en heeft plek voor 16 personen. Alle zalen beschikken over een terras, zodat er in de pauze van uw trainingssessie genoten kan worden van het rustgevende uitzicht over het water.

Audiovisuele faciliteiten

De zalen van Beachlub Sunrise beschikken ieder over de nodige audiovisuele faciliteiten die uw training extra kracht bijzetten. Onze zalen zijn uitgerust met een beamer, tv schermen en een geluidsinstallatie. Eventueel extra toe te voegen zijn een microfoon, een flip-over en notitieblokken. Onze vergaderzaal is voorzien van een touch tv.

Nieuws

Hoe kies ik een geschikte vergaderlocatie?
06 maart, 2018
0

Waar moet u rekening mee houden om uw vergadering of meeting tot een succes te maken? Wij hebben enkele ideeën en mogelijkheden op rij gezet die handig van pas komen in uw zoektocht naar een geschikte vergaderlocatie. LiggingEen vergadering buiten de deur kan vele voordelen met zich meebrengen. Zo kan...

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze trainingslocaties of een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Soort event (presentatie, vergadering, meeting, etc.)

Aantal personen

Opmerkingen