Unieke vergaderlocaties

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een keer wat anders dan de geijkte zalen van chique hotels? Bij Beachclub Sunrise kunt u vergaderen in stijl op een inspirerende setting. Goede ideeën, nieuwe concepten en creatieve ontwikkelingen komen nou eenmaal beter tot stand op een unieke vergaderlocatie.

Meer informatie voor uw vergadering?
Bijzondere vergaderlocatie rondom Eindhoven

Een inspirerende locatie is een goede basis voor uw zakelijke bijeenkomst of vergadering. Beachclub Sunrise beschikt over een unieke vergaderlocatie in een prachtige omgeving op slechts een korte reistijd van Eindhoven. Boek onze ’Boardroom’ en presenteer uw ideeën in een intieme exclusieve setting aan de rand van het water. Zet uw vergadering met meerdere gasten voort in een van onze grotere zalen of neem een break op het terras. Onze medewerkers zorgen voor de nodige arbeidsvitamines in de vorm van een hapje of een drankje.  

Vergaderen met grote groepen

Wij hebben uiteraard ook nog andere zalen die geschikt zijn geschikt zijn voor grotere gezelschappen. Zaal Sunset en Bruisend kunnen beide 50 gasten plenair aan, The View 70 gasten en zaal Sunrise 100 gasten. Indien gewenst kunnen wij uiteraard ook zorgen voor bijvoorbeeld een u-vorm opstelling. In de pauze kunnen de gasten dan genieten van het terras van de betreffende zaal. De terrassen bieden allemaal een prachtig uitzicht over het water.

Meer informatie over uw vergadering?
Vergaderen in stijl: van A-Z geregeld

Voor de verzorging van uw vergadering of zakelijke bijeenkomst kunt u vertrouwen op de expertise van Beachclub Sunrise. Wij steken graag onze handen uit de mouwen om uw zakelijke bijeenkomst geheel naar wens te maken. Aan de hand van uw wensen en voorkeuren stellen wij een optimale invulling van uw vergadering samen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

RESERVEREN