Inspirerende locatie voor uw zakelijk event

Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw vergadering, meeting, brainstormsessie of training in regio Eindhoven? Beachclub Sunrise beschikt over verschillende zalen met elk een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. De unieke locaties beschikken allemaal over de nodige audiovisuele faciliteiten zoals een beamer, microfoon en flip-over.

De warme uitstraling van onze zalen in combinatie met het mooie rustieke uitzicht over het water van Aquabest bieden de perfecte inspirerende locatie voor een succesvolle vergadering of training.

Meer informatie voor uw vergadering?
Trainingen, brainstorms & presentaties

Niets is zo belangrijk voor uw trainingsessie, brainstorm of presentatie als een goede inspirerende locatie. Beachclub Sunrise beschikt over verschillende mooie zalen en ruimtes die perfect aansluiten bij uw event. Van een vergaderzaal met uitzicht over het water van Aquabest, tot een presentatie inclusief beamer in een van onze prachtig gedecoreerde zalen.

Vergaderen en meetings in stijl

In stijl vergaderen? Dat kan bij Beachclub Sunrise! Onze vergaderzaal is perfect voor vergaderingen en meetings, is inclusief scherm én geluidsinstallatie en biedt plek aan 16 personen. Maak uw vergadering of meeting compleet en ontvang uw gasten met een mini appelflapje en een kop koffie en thee of kies voor een smakelijke lunch om even de focus te verleggen.

Audiovisuele middelen

De zalen van Beachlub Sunrise beschikken ieder over de nodige audiovisuele faciliteiten die uw training extra kracht bijzetten. Onze zalen zijn uitgerust met een beamer, tv schermen en een geluidsinstallatie. Eventueel extra toe te voegen zijn een microfoon, een flip-over en notitieblokken. Onze vergaderzaal is voorzien van een touch tv.

Nieuws

Hoe kies ik een geschikte vergaderlocatie?
06 maart, 2018
0

Waar moet u rekening mee houden om uw vergadering of meeting tot een succes te maken? Wij hebben enkele ideeën en mogelijkheden op rij gezet die handig van pas komen in uw zoektocht naar een geschikte vergaderlocatie. LiggingEen vergadering buiten de deur kan vele voordelen met zich meebrengen. Zo kan een meeting extern voor een nieuwe creatieve impuls zorgen voor uw vergadering. Echter is de ligging van de locatie wel enorm belangrijk. Is de locatie gemakkelijk te bereiken voor u en de persoon of bedrijf waar u een vergadering of meeting mee hebt? Hoe minder tijd u kwijt bent aan...

Vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie over onze trainingslocaties of weten wat een training, presentatie of meeting bij Beachclub Sunrie kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een voorstel van ons aangepast aan uw wensen.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Soort event (presentatie, vergadering, meeting, etc.)

Aantal personen

Opmerkingen

RESERVEREN