Zakelijk Winterfeest

Op zoek naar de perfecte winterse locatie voor uw nieuwjaarsreceptie, -borrel of -bijeenkomst of bedrijfsfeest? Dan bent u bij Beachclub Sunrise aan het juiste adres! Deze winter wordt Beachclub Sunrise omgetoverd tot een waar winterparadijs. Wilt u een uniek feest in winters thema? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Een goede voorbereiding is het halve werk. Bij het organiseren van een memorabele avond dient u met uiteenlopende zaken rekening te houden. Hier helpen wij u graag mee, waarbij wij het grootste gedeelte zelfs uit handen kunnen nemen.

Vraag een offerte voor een winters feest aan!

Decoratie

Beachclub Sunrise is in de winter een uniek feestlocatie. Aan het water van Aquabest ontpopt de beachclub zich als een toevluchtsoord voor de echte winterliefhebber. De sfeervolle decoratie maken van de locatie een ideale plek om een uniek feest te geven waarmee u zeker indruk gaat maken bij uw gasten.

Themafeest

Een thema of dresscode kan een persoonlijke en unieke draai geven aan uw feest. Gezien Beachclub Sunrise al volledig in wintersferen is aangekleed, passen bijvoorbeeld een Après-Ski of Oktoberfest thema perfect bij de locatie. Een themafeest is maatwerk, daarom stellen wij aan de hand van uw wensen een optimale invulling van uw (bedrijfs)feest samen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen om uw feest tot een winters succes te maken!

Een winters feest bij Beachclub Sunrise?

Offerte aanvragen
RESERVEREN