Workshops

Wilt u een uniek personeelsuitje in Eindhoven organiseren? Volg dan een sfeervolle of muzikale workshop bij ons. U kunt kiezen uit onder andere:

Salsa Workshop

Het eerste deel van de cursus bestaat uit het aanleren van basispassen van de salsa dans. Dit gebeurt op een swingende en eenvoudige manier. Het tweede gedeelte maken de gasten kennis met de Merengue dans en de Bachata dans.

Aanvragen

Cocktail Workshop

Leer in deze workshop hoe u zelf een heerlijke cocktail maakt. In no time maakt u een cocktail met de juiste technieken, ingrediënten en recepten. De kunst van het cocktail shaken komt aan bod en daarna kunt u uiteraard genieten van uw eigen cocktail.

Aanvragen

Percussie Workshop

In het begin speelt iedereen hetzelfde ritme om op te warmen. Daarna wordt de techniek uitgelegd en komen verschillende ritmes aan bod. Zo ontstaan opzwepende ritmes met veel dynamiek. Door deze workshop ontstaat er een uitgelaten sfeer waarbij de lachspieren volop worden aangesproken!

Aanvragen

Schilder Workshop

Remko Leeuw verzorgt creatieve workshops als inspirerende en verbindende team-activiteit. Je kunt daarbij denken aan gezellig samen schilderen, met bijvoorbeeld een bepaald thema; voor de fun en het creatieve avontuur. Maar ook aan workshops met een specifiek teambuilding- of brainstormdoel, waarbij het creatieve proces gestimuleerd wordt met behulp van verbeeldingskracht, bepaalde materialen en uitdagende werkvorm; denk bijvoorbeeld aan rouleren en aan elkaars geschilderde ideeën verder werken. Nieuwe ideeën, visie & missie en bedrijfscultuur kunnen zo ook vormgegeven worden op het schilderdoek.

Aanvragen

Workshop Vloggen

Altijd al voor de camera willen staan? Dit is je kans. Ontdek tijdens de Workshop Vloggen je talenten en wordt wellicht de nieuwe Enzo Knol!

Aanvragen

Workshop Comedy

Ben jij een geboren stand-up comedian? Een natuurtalentje? De leukste thuis? Of wil jij gewoon de fijne kneepjes van het vak leren? Kom naar de Stand-up Comedy – workshop en wie weet ben jij de nieuwe Theo Maassen. Hans Teeuwen of Claudia de Breij.

Het is niet alleen heel leuk om te doen, je ontwikkelt ook (nog) meer zelfvertrouwen door te spreken voor een groep. Een professionele stand-up comedian leert je hoe je een grap ‘body’ geeft, hoe je moet improviseren en wat de valkuilen van het vak zijn. Maar het belangrijkste: wat je allemaal kan bereiken met humor! 

Aanvragen

Diverse workshops

Naast bovenstaande workshops kunt u bij Beachclub Sunrise ook terecht voor diverse workshops:

Ceremoniemeester WorkshopBeauty TimeBubbelbal
VuurspuwenCocktails makenYoga
DJ workshopDjembéLine Dance
FotografieFlyboardenGraffiti
PercussieSchilderenVlotten bouwen en varen
BoogschietenDigitale GraffitiGoochelen
Ibiza hoed of tas pimpenIjssculpturenLachmeditatie
Light-PaintingSalsa dansenLipdub maken
Sigaren makenRuimte StylingVideoclip maken
Speelfilm makenJournaal makenCommercial maken 

Voor meer informatie met betrekking tot onze workshops kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Workshops

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Gewenste workshop

Gewenste datum [dd/mm/jjjj] (verplicht)

Opmerking

RESERVEREN