Workshops

Wilt u een uniek personeelsuitje in Eindhoven organiseren? Volg dan een sfeervolle of muzikale workshop bij ons. U kunt kiezen uit onder andere:

Salsa Workshop

Het eerste deel van de cursus bestaat uit het aanleren van basispassen van de salsa dans. Dit gebeurt op een swingende en eenvoudige manier. Het tweede gedeelte maken de gasten kennis met de Merengue dans en de Bachata dans.

Aanvragen

Cocktail Workshop

Leer in deze workshop hoe u zelf een heerlijke cocktail maakt. In no time maakt u een cocktail met de juiste technieken, ingrediënten en recepten. De kunst van het cocktail shaken komt aan bod en daarna kunt u uiteraard genieten van uw eigen cocktail.

Aanvragen

Percussie Workshop

In het begin speelt iedereen hetzelfde ritme om op te warmen. Daarna wordt de techniek uitgelegd en komen verschillende ritmes aan bod. Zo ontstaan opzwepende ritmes met veel dynamiek. Door deze workshop ontstaat er een uitgelaten sfeer waarbij de lachspieren volop worden aangesproken!

Aanvragen

Schilder Workshop

Remko Leeuw verzorgt creatieve workshops als inspirerende en verbindende team-activiteit. Je kunt daarbij denken aan gezellig samen schilderen, met bijvoorbeeld een bepaald thema; voor de fun en het creatieve avontuur. Maar ook aan workshops met een specifiek teambuilding- of brainstormdoel, waarbij het creatieve proces gestimuleerd wordt met behulp van verbeeldingskracht, bepaalde materialen en uitdagende werkvorm; denk bijvoorbeeld aan rouleren en aan elkaars geschilderde ideeën verder werken. Nieuwe ideeën, visie & missie en bedrijfscultuur kunnen zo ook vormgegeven worden op het schilderdoek.

Aanvragen

Diverse workshops

Naast bovenstaande workshops kunt u bij Beachclub Sunrise ook terecht voor diverse workshops:

Ceremoniemeester Workshop Beauty Time Bubbelbal
Chocolade maken Cocktails maken Cupcakes versieren
DJ workshop Djembé Line Dance
Fotografie Flyboarden Graffiti
Percussie Schilderen Vlotten bouwen en varen
Boogschieten Digitale Graffiti Goochelen
Ibiza hoed of tas pimpen Ijssculpturen Lachmeditatie
Light-Painting Salsa dansen Yoga
Sigaren maken Sushi maken Tapas maken
Vuurspuwen Ruimte Styling  

Voor meer informatie met betrekking tot onze workshops kunt u contact opnemen via onderstaand contactformulier.

Workshops

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Gewenste workshop

Gewenste datum [dd/mm/jjjj] (verplicht)

Opmerking