Zaalverhuur

Wilt u een unieke locatie huren om uw evenement nét dat beetje extra te geven? Voor de perfecte verzorging kunt u vertrouwen op de expertise van Beachclub Sunrise. Onze locaties beschikken over diverse technische faciliteiten, zoals: tv  schermen, beamer, geluidsinstallatie et cetera. Maar wij bieden méér dan alleen een  perfecte locatie: niets is teveel gevraagd om uw event tot een waar succes te maken.  Wij staan met genoegen tot uw dienst!

Vraag welke zaal het beste bij u past!Zaalcapaciteit
Zaal Sunrise

De grootste ruimte van Beachclub Sunrise is de gelijknamige Zaal Sunrise. Deze zaal is omringd door glas, dit zorgt in combinatie met Boeddhabeelden en kroonluchters voor een warme sfeer en een prachtig uitzicht over het water. Deze zaal is ideaal voor grote gezelschappen, aangezien de zaal ruimte biedt voor 450 personen.

Zaal Sunset

Zaal Sunset is dé locatie voor een bedrijfspresentatie. Door de Oosterse sferen waant u zich in een andere wereld. In de loungebanken kunt u rustig genieten van een presentatie. Daarnaast is er een afgeschermd buitenterras waarbij u uitkijkt over het water. De zaal is te boeken voor gezelschappen tot 150 personen.

Zaal Bruisend

De hogere ligging van deze sfeervolle zaal tilt uw uitje letterlijk naar een hoger niveau! Bij een adembenemend uitzicht vanaf de veranda, geniet u van een hapje en een drankje. Net zoals Zaal Sunset is deze zaal beschikbaar voor gezelschappen tot 150 personen.

 The View

The View biedt een prachtig uitzicht over het water van Aquabest. Met een capaciteit tot 150 personen is The View de ideale locatie voor een vergadering, presentatie, borrel, feestelijke bijeenkomst, gezellige barbecue of als VIP-Area tijdens grote events! 

Let op: The View is gelegen op de eerste verdieping van Eventcentre Aquabest, aan de overkant van de plas van Aquabest.

Buddha Lounge

Gelegen aan het water en verscholen tussen het riet is de Buddha Lounge ideaal voor een intieme
borrel, ceremonie of barbecue. Valt het weer op de dag zelf een beetje tegen? De Buddha Lounge is overdekt
met een groot tentdoek. In de Buddha Lounge kunnen maar liefst 80 gasten worden ontvangen.

Ponton

Het ponton is ideaal voor een zwoele zomeravond. Een schitterend uitzicht over het spiegelende water en een bar in de kapteinshut maken het ponton tot de meest originele locatie voor een borrel, een klein feestje of een ceremonie.

360º Video Tour
Bekijken

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen
RESERVEREN